2008 - sepanjang tahun III

ini kesah bulan lapan-sembilan dan sepuluh..atau bulan ogos-september-november....dalam bulan nih ada tarikh cantik... 08.08.08 .... pernah gak aku berangana dapat kawin ker... ada org pinang aku ke... pada tarikh tuh.... tapi nan ado.... hehehhehe....

kazen aku jugak yang dapat tarikh tuh buat majlis akad nikahnya...

akhir ogos dah mula puasa...10.09.08 aku > xcident ... sampai skang fobia lagik kalau lalu kot situ....dah lama sebenarnya tak lalu...

puasa tahun nih dapat gak aku merasa berpuasa dan berbuka puasa (ini yang pentingnya) kat kuching.... yang lagik best... this time aku tak stay kat hotel... tapi stay kat umah aunty ruby... siap lengkap sahur dan berbuka ku...heheheh

sibuk buat kueh raya... dok belajar2 buat bisnes kueh raya sket... bleh lah tahan kan...sebagai permulaan....
obviously orang shopping raya.... aku yang tak berapa nak shopping tuh... dok shopping jugak sebenarnya....walaupun tak lah dasat cam org lain...hehehe
hari raya... aku kat kl jer... nothing much to say bout raya lah.. biasalah kan...orang takde famili maca aku nih...kdg2... aku tak suka raya2 nih...




Comments

*ayu* said…
accident tu kat mana exact nya sid?
adenium said…
ayu - kat hi-way utara selatan...laluan g keje hari... since tu, takde lalu lagik... tapi ptg tadik 1st time lalu semula... ya allah cuak giller... masih tak cukup kekuatan la...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam