potluck meeting : food lah pulak

korang...kalau takde food tak sah lah kan...hehehehhe...jom lah layan food yang kitorang makan semalam...
ini kek coklat diana-k .. aku tatau apa yang ko kata hangus tuh.....sedap jer aku makan...hehehe

ini akunya soya cincau.......

sirap limau ais for daela and cappuchino for umimia
meehoon sup (daela) ..roti bakar (umimia) dan sup cendawan aku...kalau takde tangan yang tak ngacau...tak sah ye.... heheheh..itu tangan orang yang buat cake hangus tuh....opppsss...
itu teh o ais kak red ngan air suam si diana-k.... ko diet ke dik...???

mee goreng tuh dtg later... bro sirman yang punya ye...ngan teh tarik kak red....
ini lah gambaran dalam Q bistro tuh....

siap ada picture wall lagik... cam kopitiam sudah.... lupa aku naka snap gambar mamak tgh tarik teh.... besar gambar tuh beb...

food tuh sumer dibayar oleh bro sirman... tq... selalu2 lah dtg ye kalau kami orang buat meeting...hehehe...semoga murah rezeki ..




Comments

Umi Mia said…
dasat ah kedai mamak skrang....
atty's said…
superb dah kedai mamaknya
Diana-k said…
aaaaaaaaaaaa.....kedai mamak meletop2 dah skang...
*ayu* said…
sbb tu dia letak bistro kat nama dia..
adenium said…
umimia - tuh la.. naik taraf sungguh kan...

atty's - dorang berlumba2 bukak bistro skang... kelasss sungguh...

diana-k - weiii jgn kasih meletop... kang kong kita kang..heheh

ayu - haah erk.. heh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam