prosperity burger

McD dah kuarkan semula properity burger..maklumlah dah nak CNY... aku sungguh suka burger nih.... sebab simple jer...daging burger tuh... letak black pepper sauce... tadaaa... sedappppp.....set meal nya ada dgn curley fries....

actually dah malas nak makan... tapi sebab masing masing nak godak HP... so singgah lah McD setiawangsa jap..... aku pun terpikir lah nak makan prosperity burger nih.... tengok2 ada yang double.... elok jugak nih... bleh aku ambik satu daging...

punya lah terlupa nak ambik gambar burger tuh yang masih suci..... kenapa?????...leka dok godek hp masing2.... so ini lah jadiknya.....

disebabkan patty nya sungguh bersos... terpaksa aku makan patty nya dari pembungkus tuh... so last2 ...cara pemakanannya tidak lah seperti burger....so itu lah hasil gambar nya cenggitu...boleh...?

set double tuh...rm21.90 .....

kalau pikir2... makan mcD satu set melebihi rm20...??? korang rasa mahal tak.... bagik aku mahal.... tak sedar kan.... dolu2... masa belajar... rasa mampu jer nak makan McD nih...skang kalau aku masih belajar tuh mampu ker...???

aku pernah staying 'alone' kat orchard road spore...attending seminar..... tak kuasa nak jelajah mencari makanan... so paling mudah... masuk mcD jer lah... masih ada set meal yang below sin$10 .... so masa tuh kalau aku makan... dan convert...baru rasa mcam makan mcD kat mesia jer..... (so for them who earn in sin$... it's cheap.... )

taraf hidup kat malaysia nih tinggi sangat laah....









Comments

Mommy Lily said…
haii.salam singgah.

kite pon dah makan prosperity tahun nie. mmg mahal yg double tu. tk sanggup beli yg single aje sbb rasa melampau sgt smpai 20++
zOe said…
ni la aku label as informative blog hehe..bru tau prosperity dah kuar...i like d curly fries ..plus d burger ...yum yum ..balik kerja kang singgah mcd la dulu nampaknyer
adenium said…
mommy lily - salam kenal mommy lily.... beli double untuk makan berrdua... :-)

z0e - eh.. mesti lah infomative... kalau tak ko tak singgah sini.. err.. aku baru balik McD lagik... kat sana ko dah tak jadik duta McD erk..hehehe
*ayu* said…
bila nak banjeR?
:P
adenium said…
ayu - bila free for McD..???heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan