Posts

Showing posts from January, 2007

Tentang DIA

This is about my new friend, WHN. Since I just knew him so nothing much to say bout him. Get to know him from another friend of mine. What u normally say bout your new friend huh?

He gave me a call a day before we met. We then just set an appointment for drinks and chit-chat. Nice meeting him. In general I’d say OK. Nice to be with. Nice to talk to etc. I do mention bout the ‘nice’ word cuz everybody want to have a ‘nice’ people around. One thing I can really say that he has a very ‘nice’ voice.

Nothing much I can say bout WHN. This is just a word at my first glance. But I feel comfortable with him. I dunno. What ever, I just follow the flow. I’ll write bout this later. Not much time on writing nowdays.

Di Ambang Tahun Baru

Dah lama tak update. byk kekangan lately. balik dr cameron tuh, internet pulak lambat dan terganggu sebb masalah gempa bumi tu..lps tu saja2 ambik cuti, walaupun datang office. kemudian raya haji dan tahun baru, memang kene cuti pun. tapi tak kesah lah. Walaupun time tuh agak free dan ada mood nak update. Takpelah..apapun bebila boleh post update nih aku pun tatau.

Selamat tahun baru, 2007, tahun melawat malaysia. mesti ramai yang berkobar-kobar dengan azam baru. Cuma pastikan azam tuh terlaksana cukup lah. Azam tahun lepas pun tatau oke ke tidak erk. Bagi aku... kalau kita dah berusaha untuk laksanakan azam tuh, walaupun tak sepenuh nya tercapai dah cukup baik. Ye lah baik dari dok list azam pjg-pjg tiap ujung or awal thn, tapi masuk februari jer, ntah mana pergi list tuh. Dah lah memory tuh tak kuat.... alamat tgu thn depan lah plak buat azam. Ceh macam ada pengalaman buat camtuh jer aku nih....

Aku pun banyak gak azam untuk tahun nih. Aku pun tatau sama ada aku patut post tak apa yan…