khamis - hari makan sedonia - lunch

sambung plak lunch erk..
lunch:
before lunch aku ada hal ngan DIA.....so...lps tuh terus g lunch....aku pun tatau nak makan apa... dan malas nak makan sebenarnya...tapi g gak secret recipe.... acttually malas nak lunch... dah dia nak balik dah ptg tuh...

ada christmas set meal....since DIA nak makan Pan grilled dory with lobster sauce... bila tgk menu... so aku suh order set jer... padahal sebab aku nak mushroom soup n botol yang cantik itu...hehehe


actually aku nak makan mushroom soup nih.... sebab teringat kawan daela semalam makan wild mushroom soup... tapi yang semalam.... memang maha sedap lagik....yang dekat dekat delicious tuh


ini tapioca chips...biasa je...


ini lah main cource ..si dory ...aku rasa gak sket.. and curik2 fries itu....

ini shepherd pie yang aku order... malas nak makan... tapi kang DIA kata aku diet tak hengat plak... tapi sebab aku rasa tak sedap... aku suh gak DIA abiskan... aku makan sket jer...
drinks nih comes with the set meal.... aku suka botol dia tuh.... siap bawak balik botol kay....
hah makan kan......heheheeh




Comments

Dy said…
Dah tak pose ker sekarang???Asyik makan jer...
Umi Mia said…
ada set lunch yer kat SR..awat aku tak tau..padahal bawah ofis jer....hahahaha
oRanGeLiLY said…
alahai...kak..ituhkah makan org diet????

cemane nak dtg sabtu ni??? makan makan dan makan..kirenye akak x makan la???? hehehehe
adenium said…
dy - mesti lah masih puasa... kanker dah muat baju2 lama nih...ehhehe

umimia - hah cepat g jenguk...heheh rm 25++ jer set tuh...

orangelily - shyyyyyppp.... jgn cakap kat org... tapi sabtu nih...karipap kene makan lah... tapau sekali bleh..hehe
Diana-k said…
aaa gi datingg!!!
hahahahaa
adenium said…
diana-k shyyyppppp..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan