ajiq... jgn lah kacau....heheh

skang aku yang dah sangat rajin ber entri nih... tak kecukupan masa sungguh nak menghapdet.... so aku pun dah kene buat auto publish... kalau dulu fresh jer... panas2 jer kuar.... skang bizi sgt beb.....
skang kalau aku setkan auto publish punya entri.... wooooo budak kicik itu manyak suka ganggu wooo......
mana tak nya... aku stay kat umah my sis skang nih...dia tgk jer aku on laptop.... dengan seronoknya dia menghampiri aku.....
1. mesti nak tgk birthday dania... anak buah ayu the sun tuh... dah lama pun birthday lilD tuh... harituh masa g visit umah ayu...dia tido takleh ajak... asal sebut kitorang dah jumpa dania.... -kut- dia jawab... nak ikut....
2. sibuk lah dia nak berblo skalik.... dia sibukkan diri kat laptop nih....
3. time tu jugak lah dia nak g site bob teh builder... thomas the train.... barney... pingu... fireman sam....hah....byk site ko.... bukan nak g jer... kalau bob the builder...siap nak buat activity build the fountain tuh.... jenuh weiiiiii.....hehehehehe...
4.tadik... aku dok sibuk buat entry... dia pun dok lompat2 atas katillll ...siap saja jatuhkan dia kat atas aku.... bangun lompat plak... adeiiii.....

itu lah antara apa yang dia suka kacau aku.... nasib anak buah kesayangan.... ku redhakan jua.....hehehehe....
yanag best...aku terpaksa berkurung dlm bilik... eh...sket2 dia masuk bilik... siap berpicnic kat tepi aku....
tadikk... tgh buat entri.... sambil chat ngan zoe.... sambil tersenyum2... dia masuk lam bilik.... siap sound aku... 'pe nyum ni...' (apa senyum ni)....hahahah... tak tahan lah dia nih....so... makn lambat menaipkan...hahahah








Comments

Anonymous said…
kalo Mimi lak tgk saya senyum sensorang, dia kata "Nape Umi lakar?" (kenapa umi kelakar??)..sungguh rosak bahasa dia..
adenium said…
anonymous - tak tahan lawak dorang nih kan... dan mesti dorang pelik tgk kita senyum sengsorang dpn pc kan..heheeh... peluk cium untuk Mimi jugakkk

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam