potluck meeting : tgh series nih...

korang...jih the komiti tgh series... ye lah dah majlis nya sabtu nih 27 december ye...aku terpaksa ltk gambar size kecik sket...since kan network problem... putus lak kabel nak ke europe... nak lalu kat us bagai... slow..so aku buat lah alternatif gini.....
nih gambaran meja jer... ngan tupperware cake si diana-k ....mesti ada satu lagik tupperware dlm car kan..heehehe...

tgk tuh... kak red sedang series memerhatikan apa yang telah kitorang diskas sebelum nih....

tengok si rose tuh... sungguh series mendengar pertanyaan kak red....kalau tak caya..tgk kat bawah tuh... kak red tgh tanya si rose...
hah ...kan..kan... "bleh ke macam tuh rose " (ayat aku jer nih..hehhe)
skali lagik... masing2 tekun menengok dan diskass apa yang 'setia mengusaha'..si Ayu the sun... sedia kan...

tiba2... berri kat red berbunyi.... no tuh takde kuar nama... 'sapa ni?' kata kak red (dlm hati lah..aku tak dengar pun)... rupa-rupanya.... SUPPRISE ye... later2 korang akan tau jugak..hehehe
tetiba Bro SIRMAN muncul.....

bro sirman sesama gak berdiskas... bagi pandangan...

bro sirman layan makan dulu lah.... kak red dok tanya something tuh...
aku dah hampir ngabiskan air gelas kedua ku... daela tak usik pun meehoon sup nya...
lihat itu..... siapa datang...heheheh
so cenggitu la... content yang dibincngkan tak lah aku nak nulis disini....


























































Comments

*ayu* said…
kalau kecut perut boleh tak d jadikan alasan x mo datang esok?
:P
adenium said…
ayu - tolong jangan ngada2... weii cuak seii... heehehhe...hopefully semua ok lah ye..
kojah said…
sis, cpe yg dtg last tuh??
Diana-k said…
uishh korang kannn.....uuwaaa.... saye mangsa bulii..uuuwaaaaaa...
adenium said…
kojah - ayu the sun... sebab dai abis keje lambt..hehehe

diana-k - terbuli ker..heheeh..ciannya...
oRanGeLiLY said…
tak sabar la plak nak gi potluck
adenium said…
orangelily - kiterr pun.. tak sabar dan berdebar.... karipap sardin jgn lupa tauuu..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam