makanan lagik

tengok tajuk kat atas tuh... hah jgn ingat aku tak diet okey.... baca dulu sampai abis apa aku nak citer ye.... 'JGN BETULKAN SCREEN MONITOR ANDA' ini memang citer makanan..hehehe
sabtu tuh... aku g beli barang2 keperluan dapur untuk my 2nd sis tuh... dorang sumer g kenduri kawin... so aku ngan ngan my 3rd sis g tesco ampang.......
haus giller lps dok pusing2 tesco tuh..... so adik aku nak makan kat kluang station..... citer kluang station nih.... aku kalau g keje kat kluang... memang mesti wajib g lah kluang station tuh... makan roti bakar ngan...tapi thursday tutup ye....

kopi ais for me.... milo ais for my sis...


meehoon goreng... aku cuma rasa sesudu... nak tau sedap ke tak....rasa jer oke... kalau aku tak bgtau nih... mula lah tuh.. tanya ... aku dah tak diet ke... tak puasa ke... itu le...ini le... hehehe
ini spaghetti adik aku yang bongsu.... masa lepas aku buat facial... untuk pengetahuan.. adik aku si meme (yang bongsu tuh aku kitorang panggil meme...) gigih ikut aku g facial tuh...sebab dia g ronda carik beg dia ye... ada plak stok baru sunday tuh.... saturday dah tak berkenan.....
memula aku ajak dia makan kat delifrance... dia kata taknak lah... nak sushi jer... padahal dia beriya nak makan spaghetti.... tapi bila kat bawah jusco tuh ada spaghetti tuh... dia nak plak... so selamat lah duit aku sket.... harga ini... sungguh murah rm6.9 ... tapi sedap.. camner aku tau... aku merasa lagik sesudu ye... hehehe
ini sushi.... meme suka yang roe tuh..... aku suker sumer... tapi aku cuma rasa semulut jer...bila meme suapkan aku ....so kesimpulannya aku makan lah tuh...hehehe








Comments

Munirah Abd said…
xtau la napa kita xleh masuk sushi dlm mulut kita ni...
xleh nak g....hehehe...maybe sbb saya tekak melayu sokmo..eh..tp saya sgt cintakan spageti..camno gaya tu?? heheheh
oRanGeLiLY said…
tak reti makan sushi...huhu
chotz said…
kak, kampung chotz kt kluang tp x penah mkn kt station kretapi tu lg.. pnh mkn kt tesco ampang je.. camno tu??

i can eat everything.. sushi, spaget,etc. kire tekak international laa..

p/s: kak, diet bkn kite x mkn lgsg.. mkn mcm biase but in small portion.. just bykkan fibre in our foods..
Mommy Lily said…
emmm best jgk kluang station ni kan. nanti nk try la. ada nmpk satu kt giant kinrara
kojah said…
tag dh settle...hihi
adenium said…
munirah - jom lah g belajar makan sushi..hehehe

orangelily - best lah sushi tuh... jom try...hehehe

chotz - sama lah chotz...tekak kita ... err ayat ko pasal diet tuh macam ayat WHN jer...korang komplot ye...

mommy lily - harus try tuh mami.... ajak i pun bleh..heheh

kojah - thanks sis....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam