Posts

Showing posts from June, 2007

Jemputan ke Majlis Perkahwinan..??

Image
pagi tadi, pagi-pagi lagi big boss dah panggil, bukan apa, brief kan sket pasal nak meeting nanti... then ada lah discussion jugak. pagi semalam pagi2 kene panggil gak... pasal ada aduan user.. takde hal sangat.. cuma problem dengan user tuh jer bagi aku....
ada 2 bende lawaq ni. satu pasal mimpi aku malam tadi.... aku pun tak ingat camner.. tapi yang aku ingat... aku distribute kad jemputan kawin aku kat kawan-kawan... kad tu kaler maroon dan putih... memang kalaer yang aku suka lah tuh... aku tak ingat bila tarikh majlis tu... tempat kat dewan serbaguna TTDi.. huh macam ye jer... tapi masalahnya... aku tatau sapa nama lelaki kat kad tuh.... boleh ke macam tuh?? bila aku bagik kad tuh kat kawan2 aku... dorang macam dah tau jer sapa mamat tuh...? saper erk mamat tuh...? ntah lah...biar lah... mimpi tu kan mainan tido.. .. tapi yang lawaq nya, bila aku bagun pagi tadi, aku plak yang tertanya sendiri... sapa nama lelaki pada kad tu... ????



kad tuh hiasan jer, aku ambik kat kadkahwin.comsa…

baby Jiq...

Image
Gambar terbaru Amir Haziq :


Jiq confuse, lepas tiup lilin, kenapa orang nyanyi lagu 'heppi birthday'. cikgu muzik dia tak pernah ajar pun...,

Jiq manja sket, sket-sket nak nangis. Besarnya Jersey Jiq 'ballack'. Jersey tuh mamalong beli kat germany dulu....
Jiq nak senyum...