khamis - hari makan sedonia - dinner

dinner :
nih dinner plak... actually adik aku yang kecik tuh nak banjer..... nak banjer pizza...so... nak jimat aku order oline... pastuh.... gi pickup.... ada set yang sgt murah tau... 2 large pizza for RM30.35 (termasuk tax bagai...)
kebetulan plak adik ipar aku dapat voucher kfc hari tuh... tuh yang g pickup pizza...sbb nak g beli kfc gak.....
cheesy wedges nih...dihabiskan oleh haziq ye..... gambar yang dan yang lain tak sempat nak snap... sebab aku nampak pizza tuh sungguh yummy...opppssss.....
bayangkan cheesy yang melted ini.... tapi aku nan boleh makan byk ye....
close up sket pizza.... korang nampak tak bahagian yang bercheese tuh.... sungguh menggemukkan ye.... tapi itu lah yang besttttttt
ini lah pizza nya... emmm falvour aku lupa dah lah..hahaha
ini lagik satu...ini royal masala kot......
sungguh aku termakan lebey... sebab tergoda,..hahahaha







Comments

oRanGeLiLY said…
ha..ni baru namenye makan. hehhee
semalam msk blog farihah nampak donut.
ni nmpak piza plak....

aihhhh...
Munirah Abd said…
mmmmmmmmmmmmmmmmmmYUMMMYYY


suka yg atas sekali....


cam nak g KFC je pas ni..hiksss
adenium said…
orangelily - hahah... ujung tahun nih apa lagik nak buat... makan jer... sabtu nih makan besar lagikkk

Munirah - best kan cheesy sungguh... ko bleh makan byk2 dik...hehehe
chotz said…
da lame x pekena pizza... huhu!!
Diana-k said…
aaaaaaaaaaaaaa.....cheesee tuh laaa yang sangattt membahayakannn!!
adenium said…
chotz - bila nak pekene... ajak akak ko nih gak..heheheh

diana-k - yessssss betullll... tapi itu lah yang sedap kan....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam