potluck meeting : the intro

selamat hari natal..petang rabu aftere office... komiti potluck nih ada buat meeting sket...untuk finalise beberapa perkara lah.... ngan saper lagik.... kalau empunya event iaitu.. Red Diva ... apa yang kitorang bincangkan... ada hal2 logistik dan beberapa perkara yang lain....
tarikh, tempat, masa, agenda untuk potluck party tuh...tetap sama ye....
aku numpang rose a.k.a umimia g sana... ngan daela jugak... sesampai..si diana-k da nunggu ngan kak red... kat Q bistro....
takkan aku nak citer pasal meeting tuh plak kan... so kita layan gambar2 masa meeting berlangsung....
ini kak red ngan food yang diorder... kitorang sumer lapar masa nih... kak red macam biasa...(biasa yang aku baca ye...)..tomyam putih - seafood dan nasi putih... err... kat Q bistro... ayam tuh pun seafood yer korang..


diana-k membawa butter cake with chocolate sauce... tgk tuh.. daela menjeling kat cake tuh... bila Diana-K kata cake tuh hangus... hehehe


Ayu the sun dan Umimia a.k.a rose tekun dengar apa kata penaja... diana-k tetap posing bila aku hangkat camera..heheh

tengokk tuh... org sibuk diskass dia dok buat apa.... text kat bojeng ke...hehehhe...

"aku kan mak merah... kalau nampak pucat..aku kene kan gloss nih tau" kata mayang mewakili mak merah.....heheheh..ya hampun kak red...

ayu the su baru sampai nih.... tetapi sebagai 'setia mengusaha' GBM...terus jer series minah nih....cayok... cayok...

so itu baru intro... nanti korang tunggu next entri...bila dah series.... err...bab makan pun ada...walaupun kitorang makan dulu... tapi... aku masuk kan last2 lah ye... kang kata aku makan lebih dari keje plak....






































Comments

cik wanie said…
akk,
TQ so much,
sgt2 menghargainya,
cuma kadang2 wanie rasa sedih bila wanie ditipu lagi,
hurm
adenium said…
cik wanie - wanie... 'every dog will has his day' sis... be happi ye...
*ayu* said…
oh! muka ku sangat pucat lesi!
adenium said…
ayu - tuh lah tiring kot.. travel... 'setia mengusaha '...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam