potluck party (for redmummy readers) discussion

petang tadik lepas keje aku terus shoot ke 1 utama... sebab nak jumpa dorang2 tuh... ada mende nak discuss before potluck party untuk redmummy readers... macam yang aku dh bagtau kat atas tuh....

sebelum tuh sempat lah jugak aku ronda2...cuci mata... tengok2 apa yang nak dibeli nanti....20hb nih nak g shopping kat situh .... so nanti senang lah nak agak2 apa nak beli kan.....

macam biasa.... activity... mesti ada makan2 punya kan.... so...tuh dorang ngan food yang di order....

Umimia memang suka makan salad....

Ayu the sun dengan food yang dia order...



daela dengan chicken wings nya



Diana-K ngan spaghetti...dan sasbil menuang madu kedalam lemonnya...






















Comments

Umi Mia said…
eh kejap..macam tergantung jer entry nih..mana committee sorang lagi ek????ermmm..confuse!!!!
kojah said…
discuss mOlek2 ye...=)
adenium said…
umimia - haah lah kan... dia g wash room kot..hehehe

kojah - memang lah kitorang diskas molek2 tau...heheheh
cik wanie said…
akk,
wanie pun suka mkn kat situ,
kat OU kan,
dan wanie jugak rajin beli baju2 kat situ,
hehehehehhehe,
bila nak kluar ngn wanie plak nie,
hehehehehhehehe:)
adenium said…
cik wanie - nanti wanie turun kl... kita jumpa n makan2 kat sini yer.. :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam