sepetang saya di AEON Setiawangsa

pembaca blog mamalong saya...kali ni kesah saya g aeon setiawangsa pulak ya...
ini masa nak g... saya dan achik... sama2 pakai baju oren

saya seronok....

saya seorang pemandu lori....

ni saya tengah naik boat... dan pancing... abah pun tengah pancing gak masa nih... saya tengah tersengih riang tuh... nasib baik mamalong ambik kot angle tuh...tak lah nampak sgt saya excited
saya dah mula penat bila dah main sumer mainan kat situ.... susu time....

saya terus ajak mamalong balik... cian mamalong ngan achik... tak bleh shopping sangt...
saya nak beli donut big apple mcm kat 1 utama arituh.... tapi mamalong kata tunggu dulu... sebab achik nak makan kaat food court..

ini sizzlig kerang achik saya.....
saya share nasi ayam ngan achik... tapi achik makan banyak... saya nangis tak cukup.... mamalong cepat bawak g beli donut...


lps makan nasi ayam... ada ayam terselit celah gigi saya....
gambar saya makan donut macm arituh takde.... saya ajak mamalong makan kat situ... tapi mamalong kata...dah nak balik.... :-(


































Comments

*ayu* said…
jiq..aunty ayu nak gigit skets, buleh?
adenium said…
ayu - kotnya haziq yang gigit ayu dulu kang...hahahaha...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan