Ms READ cafe - delicious


tadik kitorang lepak diskas sambil borak kat Ms Read cafe tuh... delicious kot org panggil.... this my first time try lah .... aku malas nak ambik main course... sebab heavy sgt lah... dah malam2....

aku lupa nama spaghetti nih.... Ayu punya lah nih.... tapi rasa nya so-so sahaja betul kan ayu....

lagik spaghetti....tapi ini Diana-K punya...sori la... aku tatau lah namanya... tapi ada macam seafood gak... n herbs kot... better lah dari ayu punya tadikkk


ini wild mushroom soup... not bad... sedap... ada garlic bread sebabtang....ini kawan daela punya...



inilah salad yang Umimia order tuh... aku lupa lah namanya.... tapi not bad... aku rasa macam best jer....

garlic bread nih... umimia @ rose jugak lah punya.....


chicken wings nih plak daela yang order....bleh tahan gak lah.... rasanya...
ini machiatto aku... alamak..dlm short glass jer... aku ingat dlm tall glass... sket lah plak... nasib baik... ada air kosong free kan.... rege nya...RM 7.90


ini pun aku punya order... wedges with cream.... rege rm 9.90... aku memang suka order wedges kat tempat cenggini.... wedges nya mesti crispy dan banyak.... sebakul tuh ko... semua bleh makan

aku pulun jugak buat auto publish nih.... bukan per... kalau korang singgah sini... mesti nak tgk ada entry baru kan....


















Comments

kojah said…
adeh!plg terliur chicken wing la...camno??
atty's said…
lapaq peyut nengok semua fud tu hah
adenium said…
kojah - tuh lah rugi ko tak join.. ko nak fly ke mana nih...??

atty's - hehehe...jom makan....
chotz said…
wahhhhh!!! terliur seketika melihat sajian yg enak2 banget ini...
adenium said…
chotz - best tau chotz... err.. bila chot nak belanja akak ko kat sini... heehhe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam