dah shopping...???

shopping... suka lah tuh...kalau dapat shopping.... emmm kalau dari entri aku sebelum nih ... dah byk list tuh yang aku dah sempurnakan..... jom cek apa aku dah beli......
tadaaaaaaa.... ini lah gadget baru aku.... tapi kaler merah... memang coollllllll beb... zoe: kalau ko nak tgk kaler merah ko carik sendirik ye,...hehhe...suh ko dengki nih......apa yang best... ngan hp aku nih..... aku bebas snap gambar merata2..... hehehehe... dan senang aku nak memblogkan gambar2 tuh..... kalau nak detail.... cek kat sini ......modelnya C902.... regenya.... aku lupa... malas nak g cek kat resit pembelian.... sebabnya...aku ada trade in hp lama... (hp lama aku tuh...rekod terlama dlm sejarah aku pakai phone.... aku beli julai 2005-12.12.08)....

ini baju kerja ku... baru 2 helai... aku rembat... dari belle... (zoe: ko mesti suka gak nih)....yang itu lama punya baju tapi aku berkenan.. diskaun 30%.. dpt rm69 kot.......errr... umimia... kat sini pun ada untuk size kita..tapi kdg2 design yang sebest kat Ms Read...


ini lagik satu... ada diskaun 20 %...so dpt rm80.... yang nih aku suka... sebab simple jer.... teragak nak pakai ngan plain skirt... skirt bunga...sumer boleh layan bagik aku......errr... napa 2 2 baju tuh kaler ijau...??? motipp..??? ... terkena badi hijau... actually lepas tuh aku... Ayu the sun dan Angah g Giant Kelana Jaya... sebab aku nak g sangt...samapi sanggup taknak ayu nak hantar balik terus...heheheheh


ini henbeg ku.... gambar penuh...errr... carik sendirik..... ini aku beli kat AEON Setiawangsa.... harga... RM49 kot.... ada lak diskaun 10% .... sungguh murah kan....

emmm so apa lagik yang ku tak beli.... ada lagikkan... baju pun kene gak carik lagik tuh...... errr... tapi rasanya kan... nanti.... hasil muktamad ...macam tak sama dengan list ..... tapi ntah lah kan..... heheheheh




















Comments

Diana-k said…
hahhh..aper kess tak same dgn list???? tertambah paper yg tak dilist laa nieeee...haaaa....hihihiiks
adenium said…
diana-k - tertambah ok lagik...kot sengaja tambah..hahahaha
zOe said…
woo ku terasa nama ku disebut..hehe. ..sah mu dah slim shady kalau dah leh muat belle..hehe aku pulak yg dah oversized ..port soping aku dah tukar g topgirl semua hse jer sekrg..

tak g usha giant kd yg baru tu? ..belle x bukak outlet situ?
adenium said…
zoe - blom slim shaddy lah... cuma dah dapat muatkan balik belle...tapi still size 9 maaa...hehehe..dok kd nnt...baru aku usha..
kojah said…
wuaaaaaa g giant xajkkk =(
adenium said…
kojah - camno nak ajak... ko asyik sesat jer dik... org sibuk nak g giant...ko baru nak makan... hehehe... next time yerk...
Umi Mia said…
ermmm..belle ek....kat mana tu yer???
adenium said…
umimia - emm itu dekat giant kelana jaya...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan