2008- sepajang tahun - I

sepanjang tahun 2008 nih... takde banyak tuah yang aku dapat... kalau baca zodiak macam ada jer tuah jugak...ntah la... memang tak bertuah lah tuh kan...hheheh...

aku rasa sepanjang tahun, takde langsung lah keseronokkan hidup, tahun ini adalah tahun kesempitan kewangan yang melampau... aku pun tak tahu... ada peluang untuk tambah sumber kewangan... tapi duit tak nampak ... apa yang aku buat...heheeh... nak kata aku melancong... takde langsung lah... passport pun tak bercop tau tahun nih..jgn tak caya... dlm negeri pun nan ado... kalau kesana kesini tuh...cuma urusan rasmi jer.....

so cuma untuk tahun nih... azam aku... nak stabilkan ekonomi sendiri sahaja lah....

Januari - takde langsung cerita menarik.... hidup yang mendatar sahaja.... sebab semua berkenaan kerja....

Februari - Mac - Sama lah jugak... (baik aku tak payah update kan heheheh...) ..... bday adik aku yang no 12.. tuh pun aku lupa aku dah bagik apa ke belum.... boleh gitu...???

April - umur aku meningkat lagik.... tapi takde apa2 yang istimewa pun... cuma semua orang dan cakap aku makin tua ,...hahaha itu sudah pasti... bila sudah tua... semua sibuk tanya pasal nak kawin lah... jawapan aku takde lah... skema jawapan jer ada.... heheheh...

Mei - aku dapat APC (Anugerah Perkhidmatan Cemerlang ? ..actuali untuk thn 2007)... for me... keje aku thn 2006 lagik cemerlang... tapi biassalah...kadang2 ini... macam rotation jer... sapa belum dapat...dapat lah kan... kalau tak cemerlang pun bleh dapat gak..hehehehe... kalau aku berusaha dengan lebih cemerlang pada tahun ini...aku akam dapat ke pada 2009...???? nan ado ye.... heheehhe.. sebab tuh aku katakan mende nih sort of rotation.... apa pun itu adalah rezeki jugak kan..... cuma betul ker aku cemerlang pada tahun 2007 itu...??? sebab rasanya..pada tahun 2006 kerja aku lebih keras rasanya...heehheeh... bagik aku lah... korang mana tau...hehehehe.....

Bday haziq...... abah haziq..sumer dlm bulan mei

Jun - nanti kita citer dalam part II

Comments

*ayu* said…
hi kira half year review lah ek?
nways, congrats on the anugerah!
cayalah!
adenium said…
ayu - woooo...dah sedekad keje baru nak rasa ayu..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan