clinique bonus time part II

seksa sungguh nak siapkan auto publish skang nih... u all ada problem tak.... tension tau... tengah2 byk mende nak citer.... macam2 lah plak problem kan....

saturday harituh ada voucer day kat jusco... sebelum nih aku tak penah pergi jugak.... aku tatau lah pulak itu untuk cosmetic dan parfume jer.... so aku dah sakan berbelanja... ingat dapat la voucer yang byk... rupanya... alahai... apa yang cosmetik dan parfume jerr ye....

aku kan dah listkan nak beli clinique ku itu.... so aku beli toner and facial foam... (rm78 each)... plus aku beli foundation...(rm100) tapi belum cukup plak rm310...untuk dapatkan that 7 items for free... so aku beli lah moisturiser yang kecik (rm85) sebab moituriser aku masih ada lagik untuk 2 3 bulan tau....

dah tuh dapatlah aku 7 bende ajaib tuh.... mascara... sah2 aku tak guna... aku bagik kat my 3rd sis.... ngan soap bar sekali....lipstick plak...aku bagik kat my 2nd sis... facial foam... all about eyes.. and moist surge tuh... aku memang nak sgt...satu lagik dapat sunblock.... bleh lah aku cuba....

tunggu lagik bonus time... aku nak beli something lagik nih...hope by end of feb ada lagik lah bonus time nih...oh yaa.... aku mintak jugak satu free facial session... aku sungguh suka buat facial kat clinique...sebab.... ianya free... (ye lah... barang2 tuh memang dah kene beli sebab nak guna)... dan pulak... aku suka lah budak tuh urut2 muka...sungguh best... aku sellau dapat budak yang sama....

actually aku g shopping barang skolah adik aku skalik.... adik aku nih sungguh lah cerewet nak g carik beg sekola... abis kedai kesukaan dia dimasuknya.... tropicana life....converse... wild channel... apa ke lagik ntah... berkali2 masuk...pun nan ado yang berkenan...sampai sunday aku g uat facial... dia ikut gak.... gi balik kedai2 yang dia masuk semalam..... ada lah terjumpa yang dia berkenan.....
aku ada gak seli satu suit sport attire.... saja suka2... ini tak masuk dlm list pun... dah ada sale... beli jer lah... track bottom.. rm52.90... dan top nya rm49.90 ...










Comments

Munirah Abd said…
m besnya shopping...
dah lah hujung thn byk sales.....

nak shopping juga!!!!!!!!!!!!!
oRanGeLiLY said…
bestnye..pengguna tegar clinique yeh??
mahal tuhhh
adenium said…
Munirah - jom jom jom... jom shopping.... gatal jer tangan nih....nak kuarkan duit lagik...heheh

orangelily - dah lama guna nih... emm lebih kurang jer sebenarnya... sebab sekali beli... kang 4 5 6 bulan kang baru beli lagik... :-)
Diana-k said…
aaaaaa mencikkkk..shoppingg!!!
adenium said…
diana -k - nama jer shopping tapi dah keperluan kan..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam