c.u.p.p.i.e.s

cuppies nih untuk majlis kawin orang.... actually... anak buah my BIL nak kawin...since aku tatau nak bagik apa... aku bagik lah cuppies nih....

aku order dari orng kat opis aku... aku sungguh berpuas hati dengan rasa cake nya... sesuai untuk aku... sebab tak manis... dah nama pun icing nya dah manis kan.....

actually cake tuh dua tingkat.... kat bawah pun ada..... aku tatau nak ordr yang camner.... so aku suh jer lah dia buat... dah time2 nih plak dia accident.... tapi thanks ...sebab dapat siapkan kek nih...kalau korang nak order... bleh tgk kat sini... http://axa87.blogspot.com/

ini pun aku order skali.... saja2 nak makan... sambil bagik dorang rasa kek yang as buat nih... dah kalau bagik kek tuh kat pihak perempuan (anak buah BIL lelaki).. nan ado nak rasa dorang nih kan....hehehe


memula nak as buatkan gambar kartun2 kesukaan haziq... sebab kan kemalangan dan tangan nya sakit... dia tak dapat nak buatkan... tapi takper lah.... yang penting nak rasa kek nya kan... nnt2 bleh order lagik .. :-)



rege cake tuh... rm35 untuk 25 biji... berbaloi ....banyaka lah 25 tuh.,..kalau aku sengsorang mau tak order lah...hehehe... since my sis sumer ada kat sini...


cake nih ajiq punya....

opppsss.....!!!!


























Comments

atty's said…
canteknya cup cakes tuh
oRanGeLiLY said…
mama long papa long?????? errrr..komen??? sape nak komen??? hahahhaha

akak..kite buat karipap sadin ramai2 .hiks
adenium said…
atty's - cuba gk kat url tuh.... bleh order.. :-)...

orangelily - errr...itu haziq lah yang buat hehehe... (ayat kaver )

errr.. buat ramai2..??? byk2 pun okeh.. bleh buat untuk tapau...
Amira Zafirah said…
ehhe. murah okay cupcakes ni :)
adenium said…
Amira Zafirah - yup... memang berbaloi... bleh jenguk site axa kalau nk try ... :-)
as a.k.a axa87 said…
thanks kak.. letak gambar dlm cupcake.. saya ambik gambor ni yer..sebab camera saya pun turut kemalangan.. tu yang tak dapat snap gambar cupcake akak ni.. btw..sorry sangat sebab tak leh lukis kartun.. tak daya sebab tangan kanan yang pakai anduh.. next time insyaAllah..
Diana-k said…
papa long mama long pon ader laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! pppeeeewwwwiittttt... potluckk papalong bawak takkk kak siddd??? bawakk laaaa..akakkakaka
adenium said…
as a.k.a axa87 - no problem :-)

diana-k - oopppsssss... papalong takde kat KL lah skang....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam