shopping update

tengok lah tajuk tuh... macam ada yang belum dishopping kan jer.... tapi kalau tengk kat list ni macam dah ok... ada lah beberapa yang belum langsai kan....

baju keje tuh aku perlu carik lagik lah.... barang sehelai dua lagik.... kene carik kat kat Ms Read tempat lain... terkonang2 den kat baju 3 tuh.....

kasut belum beli lagik... aku nih tak memilih..... kasut keje pakai hush puppies sajoooo.... yang hitam tuh... abis citer.... bila citer kasut... rasa sport shoes pun perlu berganti jugak...hehehe.... nafsu aku untuk shopping memang sungguh teruja...

tapi memandangkan list tuh hampir lengkap... dan aku ada sesuatu yang pelu di perlu di selesaikan dlm masa terdekat... so mana yang tak dapat lagik... bukan rezeki aku lah.... yang dah dapat.... itu rezeki lah..heheheh

Comments

Dy said…
Ni apahal nih asyik soping jer?????
Hehehehhe...
adenium said…
Dy - err.. kata dapat bonus.... heheheh...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam