mari mengumpul mata

ye je tajukkan..heeheh.. aku memang suka sgt mengumpul point guna kad2 nih... loyalti lah konon kan... walaupun penggunaan tak seberapa... dapat sket pun heppi sesanagt,..hehehehe..adh lama lah tak shopping kat jusco... mesti kurang dah dapat redeem vouche thn ni..
nih satu lagik... naper aku guna petronas... org macam pelik jer... kalau aku guna petronas... mesti kengkwan aku cakap...'guna petronas ?'.... apa2 lah kan... sebab utama...masa aku ada car dulu... umah aku sewa kat ttdi... dekat ngan petronas... err. padahal sebelah tuh ada gak shell... apa-apa lah... so skang aku nak sisi minyak jer... mesti carik petronas... sebab nak swipe kad tuh..hehehe

kad all access HRC nih... jarang sgt lah aku guna...dulu dok signup card nih pun sesaja jer....nak sgt collect point.. kalau kt europe n US bleh collect point kalau tak silap... kalau kat asia n lelain tuh...dpat diskaun 10%.. dulu dah dapat lah redeem tshirt selai..hehe.. tak guna sgt pun...dok jer tercongok kad tuh dlm purse...hehe

kad enrich nih.... dulu masa dok selalu travel taknak buat...kengkawan selalu dok suh signup pun taknak... skang bila dah sesekali jer naik kapal...baru nak signup...boleh tambah koleksi kan...hehehe

ini kad tesco adik aku... selalu ngat g carik barang dapur kat sini... aku guna jer yang adik akunya....
best gak guna kad2 nih... tapi skang takde shopping sakan... emmm... tak menarik lah...























Comments

zOe said…
wooo..byk tu card collection mu ..nanti time ko nak redeem points ingat2 lah aku kat sini ..voucher AA most welcomed..TQ, spank you!!
*ayu* said…
best siut!
so far, yg paling reward me back is jusco lah..
:)
adenium said…
zoe - aku redeem sket jer enrich pun.. mana ada jenjalan... takde lah points...

ayu - ye betul.... hehehe..tapi thn nih ekonomi meleset lah kurang ..kurang points...takde redeem lah kot..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan