Posts

Showing posts from June, 2016

Cyberjaya

Image
source: google
Hallu Cyberjaya!
ok, aku bukan nak cerita pasal cyberjaya sebenarnya. tapi tatau lah apa tajuk nak letak. owh ya guys, skang Cyberjaya is my playground. Thank to Waze... rasa macam dah lama bermain di Cyber haha. owh, Tapi kalau dari office nak ke Dpulze tu kira lepas lah. 
cerita sebenarnya adalah pasal kehidupan sekarang. dah bukan macam selama 4 thn lepas ni. which is i have to manage my own time. sebab sekarang kalau weekdays memang dah kene ikut waktu yang ditetapkan. dah masuk kerja balik lah senang cerita. dengan persekitaran baru, tugasan baru dan cabaran baru. 
memang few months sebelum kerja tu dah dapat tau akan dapat kerja di Cyberjaya. fuhhhhh, kawasan jajahan lain tuh. memang awal2 dah cuba persiapkan mental dan fizikal. kononnya lah kan. dah nama kerja makan gaji nih, kene lah ikut kekosongan dan keperluan. dah ditentukan rezeki di sini. maka di sini lah kita.
selama bekerja sebelum nih memang bukit kiara tuh lah kawasan jajahan. keluar masuk office A. m…