potluck party untuk redmummy readers.

pertamanya... aku sebagai salah seorang GBM ...ingin mengucapkan sangat2 terima kasih kepada korang sumer yang dtg..... ku E..and megat yang pertama sampai...kakty (attyfir)...chotz...aan...sham bangkit...amira...kak yaya...adalah antara yang telah berkomunikasi dengan aku untuk berkenalan masa party tuh... yang lain jugak... cuma aku pick jer lah ye... sebenarnya aku suka sgt dpt kenal korang2 semua... ye lah... walaupun kami GBM berusaha untuk perjumpaa ini...kalau korang tak bagik kerja sama untuk dtg.... nan ado gak majlis nih kan... thanks guy...
untuk pengetahuan korang almost 40 bloggers yan mendaftar dan datang ye... clap..clap... untuk u all... dan ada yang bawak famili... bawak kawan...etc... so bilangan kehadirang adalah melebihi seratus orang..(aku yang handle pendaftaran tau...so aku tau lah...).... so target kami tercapai.... ye lah as for the first potluck party ever.... kitorang termasuk redmummy target untuk 70 orang... so u all telah merialisasikan..malah... lebih dari itu... tq sgt2 kat korang ye...
ini situasi dlm kereta ayu the sun... punya lah kami nak g satu kereta... punggah bagai barang tuh semula...

mas nih baru sampai...ayu the sun ngan diana-k dan aku jer... tuh yang cekak pinggang tuh my youngest sister,.... dia join GBm gak tuh...

sesi nak pasang banner redmummy ....


kan dah kata... adik aku nih mandor....

tadaaaa.... untuk sapa yang tak pergi dan tak tertengok lagik... ini lah banner yang diusahakan oleh setia mengusaha GBM..iaitu ayu the sun...(well i'm the last yang update... for sure korang dah tengok... errr...ayusolo dah hapdet kr..eheh)
red famili pun tiba... sesat ko... hehehe

awal2 lagik food n drinks dah byk... air kotak tuh... chotz ngan emilia syazana(mimie ) yan bawak... the green bag tuh ku E bawak kacang etc... alah... yang lain tuh kecik2 aku susah nak explain...sapa suh tak dtg,... kan dah tatau apa keendenya... aku tau... itu tupperware lepat pisang diana-k..sebelanhnya yang biru tuh... kak yati (sawanila) punya keema



korang tgk lah... bukan org jer meriah dtg... makanan pun... sungguh lah meriah....


ini untuk ice breaking..... pandai ko rose... acara pun ada ice.... dr kiri tuh ayu solo... kak yaya..dan AK... kot2 dorang tak kenal dr belakang...hehehe
hah ini gambar reamai.... ada lagik sebenarnya.... gambar nih masuk kosmo tau... awal2 lagik abang photographer dah dtg... kemudian ngan akak reporter sekali.... jgn tak caya ko...

kutip gula2 tuh dik... aaaa... topi tak aci ye....



tang aku tgh memegang apple dlm acara apple bite... yang peserta tuh... hubby si sham bangkit ye....
itu jer gambar yang aku dpt upload kan dulu.... actually aku ada byk gambar berdua...ber 7 ber 9 etc... ngan korang.... ngan wawanadwa... ngan kak yaya... ngan kakty (attyfir)...ngan chotz... ngan amirachaos... ngan aan dan ramai lagi... aku dah tampalkan dlm hati kenangan tuh... nak tempek kat sini lagik tak.... (link to your name will update letr guys...)..aku dok kejar buat entry dulu... takut sok2 korang masuk blog aku takde entry plak... inssya allah... aku cuba update seperti biasa....walaupun dlm keadaan cenggini.... so keep on singgah ye....































































Comments

atty's said…
happy dpt jumpa mayang sesgt..
nanti kalo ade rejeki kita jumpa lagi ye..
adenium said…
atty's - betul kakty... seronok sgt2... no problem... kita bleh jumpa lagi.... masa kakty sampai tuh... mayang dah agak nih kakty... kan gambar kakty terpampang dlm blog..hehehe...cuma takut nak sebut..kot silap plak.... :-)
ayusolo said…
chett...sempat lagik kutuk aku tu...hehehe...nnt ler aku hapdet...muahahaha...
adenium said…
ayusolo - aku bukan kutuk weeiii... bagik perangsang hokey...hehehe
Munirah Abd said…
wahhh...so happy sbb events ni berlangsung dgn jayanya........
next time buat lagi yeee..
n i will be make sure..i'll be there....woohooooo
Umi Mia said…
yeay!!! seronok..........
adenium said…
munirah - thanks... kak red mesti sentiasa merancang sesutu untuk readersnya... so doa kan thn depan ada lagik ye...
kojah said…
souvenirs utk yg xdtg xda ke??larikssssss!!
Hanarose said…
Kiter mencari2 gak person nama 'ADENIUM' tapi tak tau masa tu ahaks.. tak sangka orang yang jemput kita masa kita lambat sangat datang adalah awak.. tenkiu dear.. hapy sangat when i know u dat person.. eh! lupa nak cakap.. awak di 'tag' ek.. ahaks..
adenium said…
uninia - yezzza...

kojah - yang tak dtg kene bagik souvenir pada yang dtg lah....

hanarose - mostly org kenal i ngan mayang..hehehe... seronok tak hari tuh....nice meeting u too.... ok.. nnt kita ambik tag tuh ye... :-)
Kak Red said…
wpun akak cakap x penting kalo pakai baju merah

tp pasan tak majority pakai merah
ada la yang degil2 tuh pakai kaler x ikut tema langsung

ahahahhahaha

kudos to u dik!
good job GBM!
adenium said…
kak red - yup.. majlis tuh nampak merah jer kan... memang suprise lah... kalau org yang terlalu lalang pun mesti perasan kot... my sis si meme pun beriya carik bju merah..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan