MS READ

actually entry nih dah lama aku buat.....saja lah auto publishkan lambat sket,....since takde masa nak hapdet sgt kan...nak citer pasal kedai nak shopping baju bagik orang2 yang bersaiz macam aku nih..... MS READ.....yang ini kat 1 UTAMA....kat sebelahnya ada cafe... kalau dapat beli baju yang muat...bleh singgah makan2 kat situ... kalau dah kat ms read pun tak muat...jgn singgah cafe tuh... balik terus.... g buat exercise.... heheheh

Umimia sedang memilih milih.... mana yang berkenan dihati...

menrai baju ijau nih plak... actually baju tuh nampak cam pelik bila sangkut kat hanger ...aku suh gak ummia cuba..nak tgk.....


Diana-K dok rileks... sebab baju kat sini bukan untuk dia ye....


okey untuk baju yang kat bawah nih.... ada lah 3 shirt yang aku berkenan... untuk buat g keje jer.... sungguh berkenan.... i was about to take all three... tapi org tamak selalu rugi... ye ke... aku rasa...kalau tamak lah untung...dpt banyak....
kenapa aku rugi... dulu aku kalau nak selesa pakai size 18 lah ...16 macam muat..kalau lebih makan jadik tak muat.... tapi tadik... aku takleh pakai size 16...sebab nampak tak nice... macam baju pinjam... loose sgt plak....size 14 takde....untuk ketiga2 tuh tau takde... abis camno...??
rege tiga2 shirt tuh sasma jer... rm139...each... tadik size yang ada... 12...16..18...20... malang sungguh diriku... at least kalau ada satu pun okey dah...

yang nih simple.... black n white....aku suka...


ini pun black n white,... berbungan sket.... dan ada macam apantah kat depan tuh....


actually all black n white aku pilih..... yang nih macam flowery sket... so aku rasa..kalau dapat 3 3 tuh memang aku seronok.... weiii..dapat satu pun dah syukur dar cam arinih.. takde langsung....

korang tau tak... kat maju junction ada satu MS READ outlet kat tingkat 2 kot...tapi ini macam factory outlet... ke haper ntah.... actually yang kat sini... stock yang dia nak buat sale.....tapi sometimes ada jugak yang memang kita berkenan....
harga memang murah giller lah....kalau biasa u will get 2 pieces for bout rm300... tapi dulu aku penah g sekali (sekali jer penah g pun..)...i got 4 pieces for less then rm300 tau.... so amat berbaloi....





































Comments

atty's said…
cantek semua baju tuh..
Umi Mia said…
Sid...cuba lah adventurous sikit..carik kaler lain..hahahaha...tak rock lah..asyik itam putih..
Diana-k said…
aaaaaaaaaaaaa....cube try pakai pink lak kan....hihiihihks...
kojah said…
wahhh shoppin xhengat!
adenium said…
atty's - emm malangnya satu pun takleh nak hambik..waaaaa

umimia - emm itu lah.... stereotype jer kan... takper..lama2 kawan ngan u msti pandai...heheheh

diana-k - pink tuh haper... pinjam kamus bleh...hehehehe

kojah - window jer dik oii.... shopping nya idak...heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan