lagik gambar potluck redmummy

sori lah korang... aku takde byk gambar masa party nih... bukan per... kan aku incharge pendaftaran.... tengah2 aku dok nak ambik gambar bagai... ada lagi yang dtg...so aku berlari lah kat bawah gazebo nak bagik... tag ngan doorgift tuh.... ehhh bukan aku metungut... tapi itu lah sebab nya review aku kurang menarik... alasan kah...???hehe)... tapi nasib baik my youngest sis..meme tolong jugak snap kan......
apa yang ditunjukkan tuh kak red.....

gula2..untuk acara kanak2.... nampak cam sikit kan... tapi seramai2 kanak2 yang datang... tak terkutip lah ...


opppsss... ini spicey cornflakes yang aku bawak.....
ini antara gambar yang terkahir diambil.... tetamu suma dah balik masa nih... abang baju biru dan akak baju merah di sebelah umimia tuh... dari singapore tau.... tegar sungguh kan....thanks akak dan abang..(akak..sori saya tak bleh nak recall nama akak... :-) )

walaupun pembaca redmummy bukan di kalangan kanak2... tetapi takkanlah anak2 pembaca yang dtg nak dibiarkan kebosanan kan... macam2 acara ada korang untuk dorang..bukan itu jer... goodie bag... macam2 lah... tgk meme kat belakang tuh.. saja dia suh aku snap dr jauh... belh gitu...???hehehe
abang zaidi zainal mengambil gambar perserta red bites... err... acara red bites sebelum nih abang zaidi dah participate tau....

korang... untuk lebih banyak citer menarik... jgn lupa singgah blog empunya majlis...iaitu... Red Diva...hehehehe...dan jugak terjah blog GBM ini... Ayu , Umimia ,Diana-K dan daela .... buakn itu sahaja.... jugak blog2 lain yang terdapat kat link tepi tuh.... dorang pun ada citer2 menarik tau....

































Comments

*ayu* said…
meriahnya!!! kan?
adenium said…
ayu - mesti lah meriah... tuh lah ..sapa suh tak g harituh... :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan