Posts

Showing posts from April, 2015

Teater Kena Main

Image
Korang....
tengok tak teater nih? ok... tak kesah lah tengok ke tak... tapi aku tengok... hmmm sebab tengok teater nih jugak lah aku jumpa dengan teman lelaki upahan itu, dan tetiba terus #instafamous jap mayangkelapa (ok, aku perasan). bukan itu jer, buat profile pix WA pon .. ada plak kengkawan PM hahaha.. kuatnya pengaruh teman lelaki upahan itu kan, terima kasih sahabat untuk this special birthday treats hahaha. yuhuuuu... nk cerita pasal kene main atau teman lelaki upahan ni. hmmm dah lepas midnight ni, sebab tu aku suka melalut kat sini. bagi tajuk A... aku cerita pasal X Y Z pon ok jer. actually pada waktu in, aku sedang brtungkuslumus untuk siapkan beberapa chapter draft thesis, membetulkan draft artikel untuk nak hantar kat journal dan jugak tengah carik idea untuk draft 2 atau 3 paper lagik. tapi itu semua kalau bagik tajuk A..maka penceritaan nya mesti A lah. so ada kebosanan disitu. ok...ok... berbalik pada tajuk jom.

hmmm, aku bukan nak cerita kesah kena main nih, sebab …

Whittard of Chelsea

Image
Yuhuuu...
Mehnkcerita2sket. Kesahkopidan hot chocolate. Dulu2sebelum serious berkenalandengan coffee ni, mmgmmg hot chocolate jerlah yang selalu aku minum. Kesahnyaaritukawan aku kenalkannganWhittard coffee nih. Sejuk2minumkopimmg best lahkan. Terusmcmnkbeli. So kawan aku bawaklahgikedaiWhittard ni. Rupanyaadajual hot chocolate dan tea jugak. So kenelahbeli hot chocolate sama. Tea aku tkberaparetinkminum. Tapiitulah, intant coffee tkdestok. So lambatlaskethabisstok aku. Kalautakmasukdalam tumbler, bawakgi library, then letak air panasjer. Penyakitmalas aku agakkronikskang ni. Nakmasak air pon malas. Hahaha. Siap stock ready-to-drink-coffee katrumah. Kopidalam tin lakan. Untukwaktutahapkemalasan