Posts

Showing posts from April, 2007

Thanks

Image
The sugar-free choclate moist and high fibre cream cheese cake from Secret Recipe. That's what i had for my birthday. health cake!!! so i can have it with less guilty huh... :-) . I love the one with chocolate. we had the 'celebration' at shana's place. Thankz to shana for the soto.

My thanks also goes to all of you, thanks for the wishes i received from ;
SMS:

(Kak Ni) : Epi beday. Pnjg umur muroh rezki.. Derah2 lh naik pelamin… Amin

(Abdullah fauzi) : Dah nak masuk 31 doh weh… Selamat hari jadi sid

(Azira) : Eppi bday..moga pnjg umur, murah rzki n bhgia slalu..

(Adik) : Hepi besday along…..smoga pnjg umo n dmurahkan rezki.i love u so much…

(KB) : Sid, hapy besday.

(Kakak) : Hepi bday along…ciuman td hdiah ptma.nnt suar askar hdiah kdua.cyg along.mmmuuuahh…

(Zarul) : Hepi besday long..smoga pnjg umur n murah rzki..xde hadia nk bg la..

(Umni) : Happy b’day,dear!

(Juniaty) : Hai….eppi besday to U… may be d coming days n years will bring more joy and luck to u…. wish u were here n…

Diamond Ring

i didnt receive any dimond ring today , yet not also a white gold ring which i wanted to have fo my this year birthday... but ...out of sudden that 'diamond ring' song came accross my mind... even i did not hear the original version ..but my thanks to youtube site... still have time looking that site while googling for some info for capacity planning study....uurrgghhhhh.....

i luv this song..

Diamond ring,
wear it on your hand
It's gonna tell the world,
I'm your only man
Diamond ring, diamond ring
Baby, you're my everything, diamond ring

Red, red rose brought it home to you
Blood red rose, tells me that you're true
Red, red rose, blood-red rose
Like a fire inside that grows, blood-red rose

When you're hungry,
I will fill you up
When you're thristy,
drink out of my loving cup
When you're crying,
I'll be the tears for you
There's nothing that I wouldn't do for you

When you're hungry,
I will fill you up
When you're thristy,
drink out…

Bila April

lagu Dr Fazli...bila april.. tu, aku tatau pun kesah pasal apa.... tapi bila april tiba...aku suka jer. kerana pada bulan april ini lah, berpuluh-puluh tahun yang lalu, aku mengenal dunia ini. ramai sebenarnya kawan-kawan kat ofis, kawan-kawan lepak dan famili aku yang bersama-sama gembira bila april tiba...

masa kecik-kecik dulu, biasalah, mak kita mesti sibuk nak celebrate birthday anak dia nih... bila dah besar-besar ni, sendiri buat lah... bila cakap pasal birthday aku... (advanced pulak rasa), dulu ada seorang kawan yang tak pernah lupa birthday aku, sejak aku kenal dia, mesti celebrate ngan dia. cuma 2 tahun kebelakangan ini jer aku tak nak celebrate ngan dia (walaupun ada invitation dari dia). bila tiba birthday aku, mesti dia akan ajak aku dinner etc. kalau he cannot make it on the day itself, mesti dia akan celebrate awal. tapi tahun ni, aku pasti, dia tak akan lagi mengingati tarikh itu. walaupun dia hanyalah seorang kawan biasa dan tak pernah menjadi seseorang yang istimewa …