UPDATE: potluck party untuk redmummy.com readers

UPDATE:
entri ini akan ada disini untuk satu ketika.... sila scroll down untuk entri terkini ye...

salam untuk korang semua... aku nk hapdet sket pasal potluck party for redmummy.com readers nih..... korang tgk tak..aku tak buat masa untuk potluck nih sebelum nih...jam 4-6pm(27 december 2008) ye.....

tengok lah dah kuar teaser yang kedua.... so harus lah Gang Bas Merah atau lebih dikenali dengan GBM nih bersungguh nak u all datang kan....

yang menarik....kak red pun ada sediakan buah tangan (tangan kak red bleh kuar buah..???heheh/... ya hampun kak red..) untuk readers yang hadir... which is kami pun baru tau..... tapi yang penting untuk kita bekenal mesra kan.... untuk CHOTZ ...kalau tatau nak bawak apa... meh tanya akak2 ko nih.... bleh jer kitorang suggestkan untuk si bujangan seperti ko dik...ko ajak si 'maelbest' tuh jugak ye...

so korang2 sumer.... JOM RAMAI2 KITA MERIAHKAN EVENT INI... SEKALI SETAHUN...

korang.... penah singgah kat blog redmummy tak...??? kalau belum pernah...ini url dia.... http://redmummy.com/ sila lah singgah ye... redmummy.com readers mesti dah tau kan... pasal potluck party nih.... dan kalaau yang tak tahu pun... skang dah tau kan.... so korang jom lah kita berkenal mesra kat potluck party nih.... aku jemput korang sume tau..... mak merah pun jemput korang tau..... tak caya tgk tuh.... kat bawah tuh....so camner.... join us kay.....

bila : 27 december... (tahun nih tau...bkn tahn depan)

kat mana : kat Taman Putra Perdana, Presint 1

sapa yang bleh datang: semua orang

kenapa : it's freeeeeeeee

dah cfm nak dtang kan.... okey...kene bagitau kitorang (errr....komiti la...)...camno...??? cengini.....

korang hantar mail kat kitorang...iaitu.... komiti redmummy.com (potluck.redmummy@gmail.com) ,


then korang just bagik details nih jer
Name :
Url blog kalau ada : (meaning...kalau taakde blog pun bleh datang tauuuu)
Jenis makanan yang akan dibawa:
Jumlah kehadhiran: (takde had limit ye..)


Mobile No: (no anda dirahsiakan..untuk kegunaan komiti sahaja)


korang.... aku pun tatau aku penah sampai tak kat tempat tuh...sbbb tuh aku letak map... untuk kita semua senang... tapi dont wori.... tak sesat punya.... pusing2 pun masih dlm putrajaya jugak laah....

so camno...??? jgn lupa ye.... date kita 27 dec 2008 ini.... jumpaaaa disanaaaaaaaaaaaaaaaa












Comments

kojah said…
kasikkk flying kiss je la kt potluck nih...sob sob sob!!
*ayu* said…
yay! berjaya sudah! c u there sid!
oh no! c u on wednesday, sid!
adenium said…
kojah - ko nak g mana dik...??

ayu - eerr...ingat tadik i takyah g wednesday nih...hehehe
Mommy Lily said…
wuu best nie
perjumpaan bloggers2 seluruh dunia hihi
adenium said…
mommy Lily - jom lah join sama ye... boleh berkenal mesra... :-)
...u r most welcom tau...
atty's said…
dah email dah dik...
adenium said…
atty's - many thanks... jumpa di sana yer... :-)
daela said…
akk...sy nk joint buleh x???hihihihi...
adenium said…
daela - ko memang wajib datang... dtg awal... dan bawak makanan..heheeh
oRanGeLiLY said…
hiii.. ye, kite dah jumpe mase wedding ceera. nanti kite bermesra2 lagik kat potluck yeh??? insyaAllah..

nanti kite link kan akak..okeh???
adenium said…
orangelily - thanks...u r also listed... :-)
Amira Zafirah said…
orite. kite jmp kt sne taw.
jgn lupe, wajib pndang2 senyum2 gitu. haha.

p/s : jom jom excnge link :)
adenium said…
Amir Zafira - bukan tuh jer... kita bermesramesraan jugak ye...:-)
sis ...you r now listed :-)
chotz said…
waduhhh... nameku diseru pulak... ye kak, saye masih terpikir2 mau bwk ape.. dah negotiate ngn my mom pun still x dpt decide... my mom said kalu dah xtau nk bwk pe, she'll sponsor SR cake...

p/s: mintak bantuan kak tlg suggest ape yg bole di bwk...

p/s: saye disponsor kerna chotz sdg menganggur... harap maklum...
adenium said…
chotz - aritu ayu the sun kata chotz bawak air jer... emm apa kata chotz ctc ayu the sun... chotz... di sponsor atau bawak apa... kitorang terima jer..heheeh.. yang penting chotz dtg ...tak gitu...
Amira Zafirah said…
terima kasih byk2 utk doa nye ye.
hve di potluck.
insyallah, I'll be there for a while :)
adenium said…
amira - no problem sis... kalau singgah kat potluck..kita jumpa ye.. :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan