Posts

Showing posts from May, 2014

Xterra Malaysia 2014

Image
Hallu.
Ok ini adalah cerita basi! Lama tak cerita pasal aktiviti cenggini kan. Hmm sbb tahun nih tak aktif lah. Hahaha. Due to some injuries, aku pon buat alasan lah. So badan bagai dipam-pam dah nih. Maklum lah yang injured kaki. Bukan mulut hehehe.

Actually skang dah boleh start lah buat aktiviti. Kecuali hiking atau any activities yg melibatkan uneven surface. Tapi bila dah lama tak buat so MALAS menjadi2. Apapun takleh malas lah. Sbb dah register memacam larian gak nnt nih. Dan paling berani dan mendebarkan bulan 8 nih. Fuhh berpeluh pikir. Sbb skang mmg takde stamina. So takleh beralasan lagi nih. Hehehe

So XTERRA adalah larian pertama tahun nih. Dah setengah tahun. Sangat lah tak aktif kan. Ok ok. Nak aktif balik lah nih. Hehehhe


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

This is Me! :)

Image
:) credit to: ministryoffashionita

Kopi: The Library Coffee Bar (Bangsar South)

Image
Salam Kopi.
Kali ni bersiaran untuk Library Coffee Bar. Ken main dah lama nak try. Tapi selalu jer ada alasan. Tapi skang LCB dah bukak kat Bangsar South, so takde lah alasan susah dan malas nak ke Avenue K, hmmm soon bukak pulak kat Damansara Uptown! Yeayyy!

Aku suka lah kedai kopi nih. Sesuai lah dengan status student aku nih kan. Takde lah macam kedai kopi kegemaran aku tuh, dah sah2 kedai kopi. Tapi sebab ada facilities yg student boleh manfaatkan, apa salahnya berkampong kat situ. I yang bayar kopi I tu kan, so kalau u tak suka sila ke kedai kopi sebelah. #eh #tetiba plak kan. Hehe. Hah satu lagi, rak buku kat sini LIBRARY sangat tau!

Bukan tujuan meng-kopi semata, so lama jugak melepak kat situ. Sempat lah 2 round kopi. Memula ambik extreme shake kot cenggitu namanya. Ni macam mocha shake lah - mocha(expresso + choc), oreo and ice cream. Fuhhhh sgt heaven! The soft and creamy texture tu sgt best! Match kan dengan chocolate fudge cookies. Owh, cookies nih tak mencapai expec…

April Cakes

Image
April yang sgt un-healthy!! Nih antara yang sempat di-snap lah. Itu yang baju jadi ketat semula. Hehehe. Ada aku kesah? #eh mmg aku kesah!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.