2008 - sepanjang tahun IV - meet the bloggers

ni..kira 2nd final part lah citer thn 2008 nih kan.... untuk bulan nov ...yang nih...senang nak ingat apa yang terjadi.... sebab baru lagik...ehehehh

bulan sebelas nih gak aku dapat 10 tiket preview madagascar dr contest yang aku masuk dr blog redmummy....

bulan nih jugak... byk aku cerita pasal makanan kegemaranku.... sebab aku suka makan... dan jugak berkisar pada kisah dietku......
actually aku malas nak citer banyak... apa kata layan jer gambar2 nih.... gambar2 nih dah kuar kat hampir sumer blog gang bas merah... Ayu , umimia , kojah, diana-k.... emmm Ayusolo aku tak pasti... daela...and even kak red pun...
masa korang dok sibuk2 letakkan gambar... aku sibuk tgk je...sambil carik ...ada muka aku ke... sebab aku memang nak save gambar tuh untuk entri nih.... sesuatu yang aku tak pernah terpikir... sbb selama nih... blog aku hampir tak dilawati oleh sesapa... tapi dengan kenalnya bloggers nih... aku jadik semakin rajinuntuk update.... dan yang paling penting dapat kenal dorang semua... GUYS... THANKS 4 BEING MY FRENS... :-)


opppsss..tak sengaja... betul... korang tgk jer lah gambar yang kene blakclist tuh kat pix lain..hehehe















Comments

Harry said…
merahnya mak ngah..hehehehe.
promote la kekawan tgk blog i pulak..lagi ramai lagi best...
*ayu* said…
yay! finally its out!
gang bas merah mmg best!!!!!!!
muah muah muah!
adenium said…
harry - your links ada kat sebelah... for sure dorang dah tgk :-)

ayu - dimana lagik gambar nih nak keluar kalau bukan di blogku.. errr... peribahasa tuh
kojah said…
thanx sis coz including my pic...hehe
adenium said…
kojah - yup... pasti ada ..:-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan