t.e.m.p.t.a.t.i.o.n.s

wahhh...tajuk macam best jer kan...ok hari nih aku nak tunjuk apa dalam plastik bag merah tuh...actually...nih end of last week punya citer... friday tuh... tapi sebb bizi sgt... dan kesakitan pulak... aku citer ini hari lah pada korang
aku jarang shopping dlm flight... dah nama pun jarang keluar2 negara nih.... kalau dalam MAS... dlm airbus jer or yang g luar negara jer aku penah tgk in flight shopping nih...correct me if i'm wrong....
harituh...dok tgk2... enrich points aku... adalah sesikit....congak2... belh buat redemption nih...i suker...i suker.. redeem nih... sapa tak suka..??? bagik aku points korang erk...
arituh aku redeem enrich voucher... kejap giler ko.. dalam 2 ke 3 hari ntah...aku dh dapat.... tuh yang aku amat teruja tuh....hehehehe.... so dok g tgk catalog bagai... dlm hati nak redeem perfume... terberkenan lah pulak kat set miniture lancome tuh....
so dengan semangan berkobar2... aku g lah friday tuh ke subang... dgn hajat nak redeem.... tetiba...dah sampai sana.... lain pulak yang aku berkenankan...heheheehso apa dalam beg merah tuh...???
tadaaa.... aku ambik miniture nih.... actually aku nak noa ngan romance tuh jer... yang lain tuh ... rezeki sesapa lah ye.....heheheh..takleh citer banyak2.....
dan yang paling tak tahan... yang nih.... miracle nih... wpun bukan yang keluaran terbaru.... tapi bau nya tetap masih kupooja.... 100ml = rm149... tanpa pikir panjang aku mengambilnya....hehehehe..mana miniture set yang aku nak tuh...???next time lah ye.....hehehe
korang... kalau ada sesapa yang blom tau... rupanya...kat MAS nih.... dorang jual benbarang nih...kalau dah 2 3 bulan... ada some of it yang dah turun rege... so kot lah sket2 lagik miniture tuh turun rege... ku pergi lah lagikkan ..hehehehe.... hajatnya nak beli Hugo XY for her... tapi yang ada for HIM lah plak... tuh yang aku ambik miracle tuh... sesapa jer bleh dtg beli kat sini.... tak ahli pun ble...waktu urusniaga... isnin - jumaat : ofis hour lah..heheheh.....
tapi harap maklumlah..ini bukan shopping mall... apa yang dorang iklankan adalah ye...hehehehe


















Comments

*ayu* said…
owh parfume..
i laiikkeee!!!!!

wah esok meeting wangi lah cik sid kita nih ek?
he3..
adenium said…
ayu - err...hari tuh ada bau tak wangi erk...hehehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam