haziq lagi

dah lama tak layan gambar amir haziq kan..... since malam tuh aku tatau nak buat apa.... aku dok suh dia posing2 sket....
gambar nih... dia tgh tengok pingu kat laptop... ini selepas sesi... buat fountain kat site bob the builder... (sket2 nak tgk bo the builder dan nak buat fountain...)... dan fireman sam ye....

jiq ngan bear maklang nya..

pegang tangan bear maklang plak....

berdiri plak.... gaduh ke ngan bear...?
kasik close up sket....
itu jiq atas doule decker...suka benor dia manjat.....
mamalong lah nih suh tunjuk perut jiq....
emmmm...
tangan tutup mulut....senang pulak nak bersesi photography malam nih... suh jer buat... mood dia baik lah tuh...


















Comments

itangmanih said…
adusss...geramnya tgk bdn jiq...bulat!!bwk mai opis,nk cubit2 sket...hehehe
Dy said…
Wuhuhuhuhu...badan Jiq sebijik cam bear tu
nk sama besar dah haziq dgn bear itu kan :-)
adenium said…
itangmanih - tuh lah sumer org geram... tapi kadang2 dia dah naik fobia....bila ramai sgt org geram kat dia....

Dy - kecik sket lah... heheh

seri_singgahsana - yup... tapi berat jauh beza... heheh
oRanGeLiLY said…
debab nye budak ni!!!!
Harry said…
sedap peluk si haziq ni...emmmppph..best
chotz said…
hahaha.. kalu kak mayang nak tau, mase chotz kocik2 me lagi besor dr haziq.. teringat kesah dolu2.. me tombam & bolat gilos..

*skang pon gundu gak.. nak diet tp org asik bg kite mknan je.. x bek membazir.. hehehe!!!*
adenium said…
orangelily - hehheh..macam mamalong nya kot...

harry - nak peluk ker.. :-)

chotz - chotz...publich lah satu gambar chotz masa kecik2.... eh chotz skang dah ok lah... tak paya diet2 lah dik..
chotz said…
mane de ok.. ade spare tyre kt depan pewot... si AK siap perasan pewot chotz tekeluar sket dlm gamba at farihah's blog... maluuuu!!!!
adenium said…
chotz - hish..kalau ada spare tyre sket tuh... cepat2 g exercise sket petg2.... ikut cam akak ko nih..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam