kesah baju baru aku..

tajuk tuh ntah haper2 jer kan.... korang tgk lah... baju2 kat bawah tuh... dah kedut giller... tapi nak tunjuk gak kat korang... aku snap jugak...hahahah..lepas buat facial clinique tuh... aku dok tengok2 baju2 nih....
aku pun tatau naper aku beli baju nih.... mungkin sebab harganya hanya rm19... ini kat jusco ye....


umimia inilah my red shirt... arcadia kot... brand jusco lah ye... harga sungguh murah...rm49...no diskaun....bleh ke pakai baju nih g potluck party kak merah (korang... dtg tau... untuk berkenal mesra...)

korang tgk shirt yang mannequin(betul ker weii aku eja nih...)...padini... aku sungguh berkenan... rm 109 ..ada diskaun berapa ntah... den lupo... tapi bila menerai.... ala2 ngam2 jer ngan badan ku yang kurang berjaga diet nya 2 3 minggu nih.... dok pikir sabtu nih nak Ann nak bawak karipap kat potluck tuh... den lupokan lah.......
ko tengok gambar baju tuh... macam biasa jer... belang2 macam marty dlm madagascar jer... tapi design dia bukan macam shirt biasa...material pun.... sangat menarik....


ini sekadar gambar hiasan.... tak masuk pun kedai nih....tapi ada tulis redhot... so kak merah g lah tengok2 ye kot2 ada yang berkenan.... den maleh nak masuk sebab size nya bukan untuk diriku ini....hehehe







Comments

Umi Mia said…
ooh..itu bajunya...kata nak pakai t-shirt sepasang sabtu ni...apa cer...
adenium said…
umimia - hehehe... mesti pakai tshirt sepasang tuh...dah siap kirim ngan ayu the sun tuh.heheheh...
oRanGeLiLY said…
sume pakat2 ke nak pakai baju merah sabtu nirh??? alaaaa..tadok baju merah
cik wanie said…
wah wah wah ,
bestnya sabtu nie ada potluck bersama kak red,
hurm...

maaflah wanie x dpt join sbb wanie ada wedding,
kalau x blh wanie jumpa semua lagikan:)
Ahkak Red ko said…
pakai kemeja??

pakai shirt kan senang
ater nak singsing lengan

hiksss
Diana-k said…
aaaaaaaaaaaaaa..kemejaa meletop..awak tak angkat??? size cam dah okkkk jeeee?
adenium said…
orangelily - kalau ada baju merah sila pakai...kalau takde takper... :-)

cik wanie - hah rugi tau wanie... dah jauh nak wat camner kan...

ahkak red ko - hehehe... takde lah kak... gimik jer tuh....
ye ye kak red dah singgah sini... :-) tq..

diana-k - itu la... terasa nyesal jugak dah nih....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan