sepetang saya di 1 utama

harini saya ikut mamalong saya, maklang saya dan achik saya g 1 utama... bila sampai...saya dah tak sabar2 nak turun... mamalong saya asyik drive saja... tak nak parking car... saya penat dah tunggu dlm car... 'long king la...' - mamalong parking la (korang dekat sejam carik parking...haziq siap suh aku parking.... dia ingat sesaja aku nak dok round2 dlam bangunan..)
ini lah saya... dlm bag saya tuh ada susu... pampers...dan baju.....itu mamalong saya pegang tangan ngan saya...
itu saya tengah naik kuda... tak masuk duit pun..takde syiling...sebab tadik saya dah naik ...
saya memang suka naik kenderaan atau yang seumpama ini yang ada kat mall atau mana2... errr.. macam 'bob the builder' tak saya...?

masa nih saya kat McD...saya dah kenyang sebenarnya... tapi mamalong suh makan 'pies'-fries jugak... saya bengkek jer rasa tau....
saya makan 'pies' ngan mamalong saya... bukan saja2 saya nak buat cenggini... nak tau kenapa..????


tuh..sebab nih lah... achik ngan mak lang makan cenggitu... saya nak jugak... kalau nak harap mamalong ajak... takde lah... tuh yang saya kata..'jig ngan along lak...'
tuh mamalong suapkan saya air milo.... sedapp.... saya asyik minum jer... mamalong marah,...jgn minum byk2 dia kata.... takut muntah wek.....
err.... ini saya... tgh senyum.... itu coklat lah.... saya makan donut... 2 1/2biji donut big apple saya makan... 1/2 tuh mamalong lah makan... saya nak 3 sebenarnya...hehehe

saya penat masa nih... sbb lama sgt dok dlm car tadik.. yang mamalong taknak parking tuh.... nih suh saya naik bende nih plak...err.. saya yang nak sebenarnya.....
i want to move it ..move it....saya lom tgk lagi movie nih... arituh mamalong dpt 10 tiket tgk preview... dia tak ajak saya pun.... psstt...tuh baju yang mamalong pakai tuh...dia baru beli kat aeon setiawagsa... yang baru bukak tuh....
emmm ok lah... saya nak main dulu ye... lupa tadik saya g Toy's r us..(betul ke tuh..) mamalong beli kan basket ball net tuh... saya nak practice... maklang kata kene lompat nak masukkn bola lam net... leceh lah kan.... ok la...saya nak practie nih...














Comments

Diana-k said…
aaaaaaaaa..comell nyerrrrrrrrrrrrrrr....!!!!

kak sid..nak buat aksi makan fries camtuh gakkkk!!!!!!

ahahahaa
adenium said…
diana -k - errr... nak makan ngan sapa.... ngan haziq... ngan me..ke ngan DIA...hehehehe
*ayu* said…
wah yan!!! nak jugak ko wat aksi makan fries tuh yer..
uhhuuh..
adenium said…
ayu - diana jeles lah tuh...hehehe
sugarshay said…
ohooo..ni laa haziq yg dibicarakan selalu itu.....sangattt comei!!!!!!!!!!kipidap haziq~
adenium said…
sugarshay - hehehe.. mekacih... jawab bagi pihak nih...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan