b.i.c.a.r.a.c.i.n.t.a

tajuk entri macam haper jer kan.... actually... aku dulu dok tengok citer bicara cinta kat astro prima kot.... rabu malam memang tak miss lah ... kalau terpaksa pun... aku qadha balik time sunday ke....
tapi since kebelakangan ini.... aku dah lost track.... tau..tau...dah abis citer dia... ada sesapa yang follow tak...??? citer lah sket ending citer tuh....
bukan per... aku suka tgk citer tuh sebab fazura.... tatau lah naper.... aku suka tgk dia berlakon...sso kalau ada sesapa yang tau kesudahannya...tolong citer kat aku ye.....



Comments

atty's said…
suka tgk muka dia..sweet je
adenium said…
atty's - tuh lah kak...errr... akak follow tak citer tuh...??
Umi Mia said…
i follow gitu2 jer...I memang suka Fazura (org Pekan katakan..hehehe)...tapi final episode..rezeki dapat tengok...

dia kawin daaaaa....muka ada sinyum....
adenium said…
umimia - dia kawin ngan sapa..??? ngan tuah ke.... hapdet lah sket...hehheeh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan