haziq @ titiwangsa

sabtu hari tuh... aku plan nak bawak haziq dan adik aku yang kecik - achik meme ..ke titiwangsa....saja ambik angin... tapi haziq tido... so aku g sorang jer... then ahad petang baru lah bawak.... haziq and my lil sis...haziq panggil kalau naka gelongsor bagai tuh... dia kata 'taman'... biasa.. kalau kat umah dia ada satu jer 'taman' kan.. sekali ...kat sini...punya banyak... hah... melompat2 dia suka... jom...nak share gambar haziq ngan korang...
ayu teh sun ...haziq dia henjut sendirik kalau dia naik..heheheh...tengok lah..kejap jer dah berpeluh2.....

nih gambar haziq ngan achik... kan dah cakap susah nak tgk gambar haziq pandang camera skang...rileks lah jiq... nih mamalong punya blog... bleh tayang muka jiq... tuh haziq pakai jam spongebob... beli KFC dapat...kan main suka dia... ada jam...

bukan jiq nangis nih... nih gambar jiq senyum.... senyum hensem...hehehehe

ecceeehhhhh.... jiq bergaya ke tuh...???? tetiba jer dia dok gitu... masa nak bergambar... tuh korang lom tengok lagik macamana kekudukan mamalong dia masa ngambik gambar tuh...hehehehe....












Comments

*ayu* said…
leh la ajak haziq main seesaw ngan my bothDs..

nak mintak izin geget jiq ni leh x?
geram!
adenium said…
ayu - aunty ayu .. uleh abah arah... tuh jer modal dia ayu...kalau org tanya...ayu bebaik...kang dia yang pang ayu dulu...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan