08.08.08

08.08.08.... ramai orang ambik kesempatan untuk bertunang, berkahwin etc untuk date yang cantik nih....aku dulu ada gak mengharapkan sesuatu untuk tarikh2 yang macam tuh... atau bila2 masa jer sebenarnya.... tapi dah malas nak mengahrap lah.... my kazen... pilih date tu untuk majlis akad nikah....then kenduri di rumah perempuan pada 10 august.... kenduri di rumah lelaki insya allah pada bulan oktober.....

mira & zain

majlis akad nikah... alhamdulillah, dengan sekali lafaz... mira sh menjadi isteri zain
kad jemputan
kad jemputan (majlis dipihak perempuan)

RM 11, 883.00

antara hantaran untuk pihak perempuan
cake

hantaran untuk pihak lelaki...play station pun ada ...

zahid (AF2) was there...

nita and irma hasmi were there too..
ni aku just post a few pic yang tak masuk dlm paper or magazine jer lah....

Comments

zOe said…
hehe..wahh ko pun jadi celebrity laa yer..apa mcm ada muka masuk melodi tak ..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan