wifi@klia

kadang2 aku malas nak hangkut laptop aku kalau out station.... tapi sebb skang dah ada broadband... so... bleh jugak aku buat entri ke.... baca blog korang ke... apa2 jer lah kan....
tapi sebb kat klia dah ada wifi nih..(dah lama ada pun... )nih pest time aku guna.... sebab ...biasanya aku guna broadband sendirik....
tapi semalam.... macam tak baper ok jer... intermittent....
semalam... aku dok baca blog korang jer.... apa taknya.... aku kan bizi giller weekend baru nih.... actually aku bizi pun... gi jugak nyinggah.... cuma semalam... sempat lah aku tinggal jejak mana yang patut kan....heheehhe...
actually aku ada trip ke kk nih.... official trip.... tapi ini time...aku tak dok kat town kk... branch opis aku nih dah ada kawasan baru.... so aku dok hostel jer.... kat tuaran...jauh lah jugak dari town... bout 25km... takde lah jauh kan... tapi kalau dok kat town tuh...turun hotel.....terus town ..heheheheh








Comments

hiii sis mayang ...
wah besz nyer g KK ..
adenium said…
nurul - nak ikut ke...hehhe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam