food review :YTF Chee Cheong Fun

kesah yong tau foo aku blom abis lagi.... so ini lah YTF kat Uptown hawker kat DU tuh... tadik seb baik sampai tuh tak beratur.....kat sini satu lagik yang aku suker... stuffed chee choeng fun tu.... marveless

banyak pilihan korang..... rambang mata lah nak pilih... silap2... penuh sendat satu pinggan.... kitorang tadik makan 5 orang....



arinih tak ambik sup.... sos dia best sangatttttt....
rasa nya masa pilih2 tuh...takde lah banyak sangat... hah da siap potong letak kuah sumer.... hah tengok korang...2 pinggan penuh... nasib baik makan 5 orang....

dorang sumer minum teh limau....aku jer minum apple asam boi... tapi aku rasa apple asam boi tadi tak best plak... tak terasa plak asam boi nya....

ni side order..heeheh.... kuew tiaw goreng.... pun marvelesss...
kalau weekend nih takde idea nk makan katner... jom lah lepak kat uptown damansara nih.....heppi holiday...long weekend nih....
heppi chinese new year kepada semua yang menyambut CNY.... yang memandu ke kampung... hati-hati dijalan raya.....






































Comments

zOe said…
huhu ..sebijik cam itinerary trip aku ke kl ari tu ..wajib ytf uptown n kueyteow n lala masak pedas situ ..plus d appleboi ..and my fren luv d lamb chop/steak kat stall stephen's situ ..
adenium said…
zoe - jom have the same treat ..this coming march....hehehe...
kojah said…
adeh!mmg terliur la!!
adenium said…
kojah - nanti 1 day kita g makan sini plak nak.. heehh
Wawa_Nadwa said…
kueyteow dia perghhh.
cam sedap tapi byk no dia nye togeh.
tak l0h.
nk mkn mesti asingkn dlu.
hehehhe!
adenium said…
wawa_nadwa - wawa... memang sedap... err... bleh pesan siap2 tamau taugeh ..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan