solaris - part 2

ada part 2 plak gambar solaris nih.... byk bende lah kat sini... so korang2 tuh yang tak pernah datang sini... dtg2 lah ye...hehehe.. aku pun tatau wujudnya solaris nih.... aku tau masuk dari mont kiara.... pastuh aku lupa dah...pusing kanan..kiri..kanan... kiri sampai dah... mau tak nya.. aku tak jumpa kawan aku tuh kan dah lama... so aku dok bercerita gelak2... byk jer cerita....basically cerita lama2 lah... mau taknya... dah lama tak jumpa... sambil updates life skang jer lah kan
so saja aku letak lagik gambar2 nih...supaya nanti aku nak g lagik... aku kan suka tempat2 gini.....




















































Comments

zOe said…
tunggu laa ketibaan ku nanti..kita serang sesama ..err tapi tak syok sgt cos tak payday lagi ..kita serang lite2 jer bkn full attack tau hehe
atty's said…
boleh tahan tmpt dia hah..
Umi Mia said…
lenkali dtg sini..calling2 I tau..boleh lepak sesama...ada gak gi solaris...sbb kat situ ada cold storage..hehe
adenium said…
zoe - ko nak banjer ke..hahahahahaha

atty's - kakty i like tmpt nih..hehehe

umimia - rose... arituh g lps opis... lenkali i koling u ye...:-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam