b.e.l.l.e.l.a.g.i.k

korang.... arituh aku g belle kat giant kelana jaya kan.... friday tuh aku g lagik.... hehehe... singgah belle... saja nak jenguk baju keje sket..... errr... yang dah beli 2 arituh pun aku belum pakai lagiks....heheehhe... dah makin plak sale nya.... tapi takleh guna lagik voucher yang aku dpt arituh......
aku rembat 2 jer shirt keje.... takde lah lawa pun ...tapi dah murah... ada sale... untuk wat gi keje... tak kesah lah kan... tak lawa pun.. tapi aku suka ye.....hehehehehe.... dah kalau aku beli... pastuh aku tak suka..hahaha..rezeki sesapa lah tuh....so aku kene jugak suka.....

yang nih dah tinggal selai 2.... rege asal rm90... diskaun 30% + 10% (huhu belh gitu...??) so tinggal rm54...so rembat ajer lah kan.....

yang nih aku nampak cantik jer... dimata ku.... rm100 diskaun 20% dapat rm80......
so tadik dpt lagik... voucher.... so aku kene nyinggah time takde sale lah nak beli lagik... hehehehe...


















Comments

atty's said…
wah behnya copink..
cantek semua shirt tuh..
daela said…
kak sid...rajin betul dr intan ke KJ tu...jauh tu...
adenium said…
atty's - arinih pakai baju nih tau... hehehe... bukan shopping gak kakty... tapi keperluan.. hehe

daela - hek eleh daela.... dr opis ke KJ tu..sepelaung jer lah....
Diana-k said…
kak siddddddddddd!!!

nih aper tak abis2 nyopping kt belle nie..kalo ader belle kat seblah rumah...harus berumah bertangga kat situuuu......
adenium said…
diana-k - dah itu jer senang nak carik size....nih nak g lagik nih... sebab ada 2 voucher tak guna lagik..hehehe
Munirah Abd said…
cantek baju yg 1st tu!!!! suka design cenggitu..dah lama carik..slalu jumpa lengan pendek je..hampeh tol..
adenium said…
munirah - hah apa lagik... nih akak ko dah bgtau tempat...cepat g serbu....heehehhe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan