s.e.n.t.u.l

sentul .... cehhh... aku pun ttau nak citer apa pasal sentul nih....aku bukan familiar sgt ngan sentul pun.... tapi malam tuh... aku teman my fren... g collect something from her fren... kawan keapda kawan aku tuh...baru balik dr somewhere...so ada belikan something kat kawan aku... so aku teman lah... since dorang jumpa malam...so aku kan suka jadik supir....
aku citer pasal kawan aku lah... atau korang nak tau citer pasal kawan kepada kawan aku tuh...???kawan aku nih... dalam keadaan cenggini... kat dia lah aku nak msg.. call bagai... tanpa kira waktu dan ketika... dia pun dah bagik green light.... kalau aku tension atau apa2 jer.. call jer lah dia... tak kira masa... thanks my fren...

kawan kepada kawan aku plak... aku tatau lah nak citer apa... aku pun kenal semalam jer baru... tapi gud looking la... bila dorang borak2.. aku pun ada lah nyampuk jugak... kang cakap aku nih tak reti nak bergaul plak kan... dah memang aku nih susah nak borak ngan org yang aku tak kenal.... bila borak2 tuh...nice lah... ok itu jr...

aku plak... aku macam yang korang selalu baca nih lah....hehehehe...

saja jer merapu rapu di pagi hari.... selamat bekerja.... :-)


















Comments

JIVEBUMZ said…
owh sentul curry house.. best ker makan kt cni??
atty's said…
lama dah tk g sentul.

happy working..
adenium said…
jivebumz - i makan chapatti jer..cuz before teman kawan nih..dah makan..heheeh..should try nanti...

atty's - kakty... semalam... saya g kajang.... hehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam