b.i.g.a.p.p.l.e.@.a.e.o.n.s.e.t.i.a.w.a.n.g.s.a

jom citer2 donut sket... actually sunday arituh... text ngan myfren... tup2 dia kat eon setiawangsa ... gagah lah aku g jumpa...since lama gak tak jumpa.....dia dah siap makan shopping sumer...since my sis pesan beli donut... so kitorang dok borak2 kat big apple....
rege donut nih rm2.20 sebiji.. kalau tak silap... hahaha.. dah byk kali g .. tapi aku lupa... normally aku beli yang half a dozen tuh... rm11.50.... aku banyak kali dah nak try lenlain nya flavour.... tup2... kalau sampai sana.. tetap oreo pojaan hatiku... abih camner.... err... big apple.. bleh tak korang jgn jual orea nya skali... nak tgk mana yang aku nak beli.....





sungguh lah alien kan...
inilah pojaan hatiku itu....
sudahnya aku beli yang ini untuk bawak balik...
ini complementary bila beli drinks....
aku punya iced cappuchino
my fren punya hot lemon tea...
memang tak pernah lengang kan.... macam nak bisness donut gak jer... tapi buat tak pandai.. makan jer pandai... :P
tuh lah myfren(lyn) tuh..ngan sister(yati) dia yang baju itam kat depan tuh
tapi kitorang tak borak lama lah... borak2 ..gelak2... pastuh balik lah aku....




























































Comments

haya_yaya said…
yang...akak pn addicted to B.A donut neh...cedapp...nyammm..nyammm....
bilo la nk kurang angin kt pipi nih kalo cenggini la gayanye..
adenium said…
haya_yaya - alah..kak yaya.... tak makan donut pun pipi belum tentu turun... so jom kita makannnn hehehe
Hanarose said…
kita pun suke big apple.. belikat alamanda sajork.. suke yang alien.. dalam tuh penuh dengan coklet lemak berkrim... ahaks!
adenium said…
hanarose - hahaha...lemak berkrim tuh yang tak tahannnn woooo
Munirah Abd said…
aaaaaaaaa donut!!!!
nak donut..nak donut..nak donut!!!!

klcc ada bangles ngan dunkin donut je..xbes2x..sabtu ni jela p carik donut jco or big apple..heheheh
chotz said…
huhu... dah lame tak pekena big donut ni.. harus mencarik kt wangsa maju..
Liza said…
i am a big apple fan, but since in this so called self invented diet program, dah lama gak tak pekena ni
Wawa_Nadwa said…
aiseyyy!!
terliuQ sat tgk donut nihh..
nyum nyum nyum!!
(^_*)
*ayu* said…
sedapnya!!!!!
bila la kita lak leh dating sini kan?
atty's said…
nyammmie....dapnya ha..
Diana-k said…
alien tuh sangat sedapppppppp!!!
adenium said…
munirah - bangles pun bestt gak .. akak ko sumer suker..hehehe

chotz - banjer kak mayang sekalik ye..hehehe

liza - kak liza... tapi kadang2 tak tahan... lepas tuh sambung diet balik..bleh ke..heheh

wawanadwa - jom minum petang kat situ ptg nih... :-)

ayu - jom lah dating situ.... bila nak free nya... :-(

atty's - kakty jom lah kita g dating situ..heheh

diana-k - oreo pun sodap....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam