r.e.n.e.w.r.e.n.e.w.r.e.n.e.w

korang sumer dah renew ke jusco card... heheh...aku jer yang ketinggalan sebenarnya... asyik full house jer kalau time aku nak g renew... actually dari arituh lagik aku tak renew... tapi dah berkali2 lah aku shop kat jusco 1 utama...dorang keyin jer lah no aku kan....
semalam.. aku dah beratur... tetiba dia kata dah expired... opppssssss aku lupa... aku cakap lah key in jer lah no tuh kan... budak tuh nampak kebengongan.... tetiba tuh kebetulan dtg lah budak cahier nih punya superior..... so aku cakap jer lah.... yang aku tak renew lagik... so just key in my no... just to get the points.... muka pun dua kali 5 gak lah mcm insident tadik....
korang kalau dah bende tuh kat sistem... dan pulak kat jusco 1 utama in can be done... apahal lak ko takleh nak buat kan... malas lah nak pjg citer ..kira silap aku jer lah... yang ko tak renew pe hal kan......

takper lah aku kata..... budak tuh dah punch the price pun... susah weii nak cancel... tapi bleh dia macam nak cancel mende tuh.... haiyoo...dik oiiiii.... kan lebih senang ko key in no aku... dari ko nak cancel apa sumer tuh.... aku yang mood sungguh baik ..cakap...aku bayar jer lah kan.... without collect point.....
pastuh dok cakap kat aku..takleh collcet point... kan aku dah kata ok... cakap baik lagik.... ko dah ngatuk kot....keje shift malm len kali..siang tuh tido ye.....
pastuh aku g jer lah renew kan... takde isu pun.... yang isu bagik aku... kenapa ko tak nak key in... tuh jer...

ini pampers haziq tau... biasanya...kalau beli pampers dia.. kat tesco or giant... so lps beli terus load dlm car kan... tetiba... nih ha..... hangkut seluruh aeon tuh...... suh adik aku lah bawak..heheheeh....
























Comments

itangmanih said…
huhu...sy pun lum renew lagi!!!jrg dh pi JJ la ni sejak jatuh centa kt Sogo...hehe...xpela,nk pi renew gk sat lg..hehehe
adenium said…
itangmanis - emm nih masih setia pada JJ heheh
kojah said…
ingtkn pampers akak td...larikssssssssss!
adenium said…
kojah - err..kalau aku punya tak bawak tayang segitu,..hehehe
piayuco said…
hm...dh la y tukang bawak pampers ni paki baju kurung, pastu bawak round satu aeon tu...mesti org y tgk kat situ akn kata 'alahai budak ni muda2 lagi dh ada ank ramai..pampers ank saiz XXL lak tu..'
adenium said…
piayuco - size XXL... muahahahah

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan