shopping dulu ye..

citer shopping aku kali nih bukan pasal aku lah ye... nih pasal adik aku... dia ada blog jugak (http://piayuco.blogspot.com/)..
adik aku nih baru jer abis belajar mid december baru nih... lps tuh..ada g koin 1 professional course for 3 weeks... baru balik kl friday baru nih....tapi rezeki dia... terus dapat keje malam tuh jugak... hehehe...
tapi semalam was her first day lah kat situ... bls..bls..bla... so tghari semalam she called.... nak ajak di g aeon setiwangsa malam nya...nak shopping baju keje..hahahaa... gagah ler aku neman kan ye....

nerai lah mana yang ko bekenan ye.....

pilih lagik.... rasa macam nak yang tadik jer... yang nih ok jugak rasanya....

ok ke nih...??
giller ko... nak shopping banyak2... keje pun baru mula tadik.... tapi biasalah kan... semangant keje tgh berkobar2.... hehehehe....cehh...mulalah rasa nak carik office attire....
jgn salah sangka ...itu kat jusco ye.... bukan kad kredit... dan aku pun takde offer dia pun untuk guna kad aku...hehehehe....
selingan kejap.... aku berkonan kat shirt nih.... lawa... pakai ngan my brown long skirt ... untuk g opis... tapi aku tak ngambik pun la... suh adik aku ambik... bukan taste dia... so yang aku ambik gambar jer lah ye....
actually yang kat kaki dia tuh...aku yang berkenan ... tapi doesnt look nice on me lah... hahaha... lupakan jer lah.....
korang.... nak tau tak... aku beli donut lagik....hahahahaha.... dah lah tuh...kang muntah lak korang baca entri donut aku kang....hehehehe... tunggu bila korang dah tak ingat lah ye..hahahahah...











































Comments

Wawa_Nadwa said…
wawa x dapek shopping bulan ini kerana duit berabes tuk kete ajorr..
hiks!
Hanarose said…
omak aiii... asik la makan donut ek... nanti mambam cam donut camno tuh???
Munirah Abd said…
eeh..sandal tu..mcm sandal saya masa tahun satu blaja kat Uni..heheehe..
adenium said…
wawa_nadwa - wawa...dapat habis kan duit kat car pun hati puas wooo.... hehehe

hanarose - shyyy... jgn sebut... cakap jer tau..tak buat entry..heheeh

munirah - err... old fashion ker nih..hehehe
piayuco said…
wawa_nadwa - ni shopping utk permulaan kerja lor..baru start keje dh shopping..hehe..baju y ada byk y xberapa nk sesuai utk kerja..cewah..

munirah - hm..y ni fashion dia lain skit la..y dulu tu lain...klu sama pun..biasalah..kn skg org nk mperingati brg2 lame..kira dia kuarkn smula la jenis cenggitu..hehe..(sdpkn ati sndirik)
adenium said…
piayuco - hmboit... macam owner blog nampak... hehe
kojah said…
wahhhh bj meghahhh =)
adenium said…
kojah - kaka dia da gak satu tau..heheh
piayuco said…
adenium - hehe..jgan mare kak..

kojah - skg kene kumpul banyak baju merah..hehe..paham2 dah la..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam