FM lagiks..

yuhuuuuuu...saja jer aku nak tunjuk aku dapat 2 lagik FM this week..... aku sukkkerrrrrrr... dah nama pun aku suka kumpul FM kan..... bertmambah koleksi FM aku...sukanya..... waiting jugak dr akwan aku yang katanya dah beli...tapi tak nyempat bagik aku...hehehehehe.....
this is from my sis zah... dari hanoi... she went to hanoi new year arituh.... thanks kak zah....

dan yang nih from sis hanim.... she went to turkey... before new year baru nih.... sonok main salji dia kata..... thanks kak hanim..

sambil sonok2 dengar citer dorang...aku sonok lah dapat FM..hehehehe....












Comments

Harry said…
mayang... i pun kumpul FM.. sekarang setiap kali g sesuatu tempat. I akan pastikan beli satu..
at least kenangan yang boleh tengok setiap hari...
adenium said…
harry - so nanti kalau beli tuh beli-beli kan lah untuk i jugak..heheeh
haya_yaya said…
yang..
akak punye ado la jgk kt fridege..p memane mesti bli...
semedang jer ku siku...udahnye timggal bpe kerat jer..bekecai magnet dr badan..ampehh...
adenium said…
haya_yaya - kak yaya... len kali belikan untuk kiter gaks... yang masih tergantung tuh jom bagik tumpang letak kat fridge kita nak..hehehehe
Harry said…
tips untuk letak FM kat fridge... kena gerakkan FM,supaya magnet dia loose..so tak lah tercabut magnet dgn ceramik/kaca/plastik tu..

mayang... nanti gi mana..boleh bagi kasi satu....
especially HRC...your fav.
kojah said…
tunggu!!hakhakhak
adenium said…
kojah - emm ada FM lagikkah...???

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan