postoposto

tadik.. aku g pejabat pos ttdi...lama jugak nunggu nak dapat 4 keping sampul nih..... apa keje nya aku beli mende alah nih.... dah tentu lah nak poskan barang kan.... actually arituh beriya nak ada futsal alumni... kitorang punya semangat memang kalah yang yang... dah lah tau last minit... aku pun beriya buat jersey bagai.... tup2... penyertaan team wanita tak cukup... dah dorang call off the event... jersey dah siap bagai.... sampai skang takde pun lagik... tatau lah esok lusa kalau ada kan... since aku dah lama nyimpan jersey dorang.... aku nak poskan lah.... yang dok dekat sini...aku dah bagik sumer dah...so... korang2 tunggu lah jersey tuh ye... alah.... jersey yang aku pakai masa potluck resmummy tuh la....








Comments

Munirah Abd said…
kak!!!
kalau main futsal lagi..
ajak2x arr kita...
nak men gak..tp xde kawan.. hehehhe
adenium said…
munirah - akak ko pun dah lama tak amin :-( ..tapai kalau ada akak hello hello ko ye...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam