meet the blogger - kojah

ini lah Kojah kalau ada yang tak kenal... saturday malam harituh aku jumpa kojah... actually harituh kojah dok sms cakap nak jumpa.... initially nak jumpa ngan Ayu the sun ...tapi ada masalah teknikal sket..so jer dulu jumpa kojah...
kojah tgh study kat UNIKL... hostel dia kat bangsar...so malam tuh aku g bangsar n makan2 kat bangsar....
this is kojah dengan makanan nya

close up sket kojah punya lamb chop....

aku punya black pepper steak...

air tembikai aici aku...dan teh ais kojah...

masa tengah makan... tgh ada orang kiri kanan makan kerang... aku nih giller kerang tau... 'kojah ko nak makan kerang tak ' ..'saya tak kesah kak...' jawab kojaah malu2... hehehehe...

tadaaaaa..... FM lagik... from kojah.... dari brunei ye... arituh kan kojah g brunei.... mekacih kojah... mekacih.... sukerrrrr... memang suka.... heheheh...
opppss... lupa nak cakap aku makan kat mana....nih kat bangsar..sebelah bangsar village tuh.... nama kedai tuh... station 21... rasanya bagik aku sedap lah for a budget western food... tapi malam tadi... fries nya tak sedap lah... sebab western food nih kalau aku...mesti fries yang besar tuh.... so... g lah try kat sini....

































Comments

misz_A said…
wahhh...sukerr kerangg
Hanarose said…
mayang....

Email awak apa ek.. bagi sy . Nanti sy invite awak ek...
haya_yaya said…
sizzlingkah itu?
ayoyoyooo...akak leleh ailio dah!!
adenium said…
misz A - hehehe best...

hanarose - dah bagik... :-)

haya_yaya - kak yaya..jgn tahan2 nafsu makan tuh.... banjir kang...hehe
kojah said…
hahaha akak ciap specific tuh blaja ktne, hostel ktne...kang secret admirer ku g terjah lak...muahahaha
adenium said…
kojah - erk ada rahsia ke..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan