makan

this time... takde sessi makan2 sgt... just nak share this with u allll
ini ikan bakar... tenpat yang sempoi lah..... ada ikan...udang..sotong sumer lah..... aku dok makan ikan jer....bestttt....

skang takde participant kat sini...cuti kan.... so susah sket lah nak g carik makan....since tempat nih amat lah jauh..... ada lah satu kedai yang sering jadik tumpuan semu kat sini......
sotonya...aku suka...sebb guna clear sup.... healthy kan..hehehehe

korang dapat ke teka apa nih....rojak... actually this comes with mee kuning... tapi aku tak suka mee kuning tuh...so aku order without mee kuning tuh.... dah lah dorang tak paham.... dorang sumer dah dpt makann yang dorang pesan... aku jer tak dapat... tup2 org yang buat rojak tuh sendirik datang tanya..hahahaha....pelik ke..
hah ini lah kedai tuh.... kak tini nama nya.... aku rasa food dia ok kot... sebab kat area tuh ada lah jugak 3 4 kedai lain.. tapi kedai nih jer yang penuh sesak.....
my last day kat sini... malas lah nak kuor g bfast.... aku pesan jer kat sorang technician nih belikan aku nasi lemak...heheheheh...opppsssss... aku dah lama tau tak makan nasi lemak....
tuh jer lah yang sempat aku tunjuk apa yang aku makan.....




























Comments

Diana-k said…
peewittt.....
dah tukor colorrr..

muahhaa..

ehh nasi lemak??
10km kene lari pasnie!
adenium said…
diana-k - yan.... ok ker kaler tuh...???
lps makan nasi lemak tu.... terbang beribu km..bleh ker..heheh
miss cloudy said…
ahhh..nyesal nyer masuk blog ni... laparrrrr.... hehe... peace..peace
zOe said…
ha'ah forgot to mention ..sbh ni yg best nak makan nyer soto lah ...yg seafood tu by default la kan ..wahh tetiap mlm mu dating ngan hj kaa ...jeles i :P
adenium said…
miss cloudy - ahahahah..dah tuannya suka makan...tunggu ...ada lagik yang melaparkan..eheheh

zoe - weiii..aku g dating makan jer pun ngan bf ko...hehehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan