lari...lari...kita...lari..

arini aku nak intro kat korang satu tempat riadah... mana bleh asyik makan jer kan....aku memang selalu lah kat sini... normally kalau friday petang memang ada lah... yang lain tuh tengok keadaan.... dulu masa aku stay kat ttdi... almost everyday lah aku kat sini....
nama taman nih... kalau tak silap aku... lembah kiara kot...lokasi kat TTDI... (sori..aku takleh plak nak recall nama )..

skang kadang2 banyak betul monyet kat sini..... kalau sensorang jadik takut jugak.... tapi selalu kat sini memang sentiasa ramai orang....



suspension bridge pun ada gak....nampak mcm jauh jer kan.. dekat je tuh.....
steps....


kalau korang tak larat nak redah naik bukit sumere tuh.... bleh walk/jog kat bawah nih jer....

macm2 aktiviti selalu ada kat sini.... macam kering kontang plak ...selalunya... ramai bebudak main tangkap anak ikan kat sini.....


taman rekreasi lembah kiara (sori kalau nama silap)...nih memang seronok kalau dapat bawak famili sumer kat sini.... pagi ahad ada buat aerobik kalau tak silap... dah lama aku tak dtg sini weekend.... kelas taichi ada gak kot...arituh ada yang rancangan tv3 ..yang si jehan miskin hoskan tuh... ada 1 of the episode dorang ambik kat sini lah.... dan sini selalu jadik lokasi iklan jugak.....
so..kalau takde aktiviti ...long weekend nih..... bawak2 lah g beriadah ye.... hehe

























































Comments

kojah said…
keep up da gud work sis!
adenium said…
kojah - heheh..wajib dik...
Liza said…
Ttdi?? Tu kan port k red...boleh ler suggest kat k red
adenium said…
liza - tapi abang dah tak tuition lagik kak.... akak pun bleh bawak cuties dtg sini.. mesti dorang suka...:-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan