h.o.s.t.e.l.@.t.u.a.r.a.n

jom korang...aku nak share sket bilik hostel aku..... baru lagik nih..... so this is my pest time sampai...masa dorang dok kalut2 gi tgk tapak... tgk plan cabling bagai...aku tak g pun... sicne aku dah tak terlibat secara langsung lagik dah ...most of my part bila bangunan nih dah siap.....
korang tau tak... nih kan cuti.... nan ado org ye... tinggal aku dan kawam seopis jer kat sini...err...

ini kira bilik VIP lah ye... kalau korang dtg biasa2 untuk berkursus... kurang sket lah biliknya... kurang sket jer.... tapi masih bagus tau.... siap ada pc dlm bilik.....so... korang tgk lah... kitorang support IT nih sampai ke bilik hostel tau....heheh...


bilik air... kaca.....
kat luar bilik aku ada lake..... nnt aku hapdet kan lagik.... tapi kawasan masih baru.... poko2 pun belum berapa nak ada lah....























Comments

bestnyer....
murah tak rate?
mau jalan jalan sabah laaaa...
adenium said…
mimie azim@sk - mimie... nih hostel kat opis kita...cawanagn sabah nih... kalau dtg kursus bleh stay free heheheh
daela said…
kak sid...hahaha...boleh bilen2 kat toilet tuh...wakakakaka....hiks,ada org lain x selain kat sid???
haya_yaya said…
ni toilet 18sx namanye...perrgghhh..
adenium said…
daela - aku dok sorang lah dila..hehehhe
adenium said…
haya_yaya - kak yaya... byk gambar lain... tang toilet gak ramai yang berkenan kan..heheeh
Wawa_Nadwa said…
segan huh nk mandi dlm bilik kaca nih.
rs cam ade org tgk je.
hahhaha!
=P
Dy said…
Huuhu tadak ker nak suruh outstation ke sabah nih???
adenium said…
dy - sama kiter kat sana... ada buat ujian isac.... bodek2 lah boss...hehehe
adenium said…
wawa_nadwa - errr... tak ingat dah... macam mana perasaan masa tuh...hahahahah...
zOe said…
ooo korang mentang2 sbh ada kampus baru...swk terus x nak mai visit yer :P ..lawa gak bilik dier...exec room ka tu sid? ..kiteorg plan nak buat kunjungan muhibah ke opis sbh ni soon..stil browsing for AA cheap fares
adenium said…
zoe - yup...exec room... weii ajak lah aku dtg kuching before ko fly..hehehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam